ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.11.12

Μέρκελ: Τώρα λύση χωρίς κούρεμα

Άμεση λύση χωρίς κούρεμα θέλει η Γερμανία
Εντείνονται οι διεργασίες στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο για τη διευθέτηση του ελληνικού προβλήματος καθώς η Ουάσινγκτον πιέζει και ετοιμάζεται να παρέμβει στην ευρωπαϊκή διελκυστίνδα που έχει στηθεί γύρω από την κρίση χρέους. Το πολιτικό σκηνικό βρίσκεται σε διαδικασία αναπροσαρμογής καθώς οι ισορροπίες αλλάζουν και νέες συμμαχίες σχηματίζονται εν όψει της λήψης κρίσιμων αποφάσεων. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκαναν για το θέμα μετά από τη συνάντησή τους ο Γάλλος πρωθυπουργός, Ζαν Μαρκ Ερό και η Άνγκελα Μέρκελ.
Η Γερμανία επιθυμεί να κλειδώσει τώρα τη λύση καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο ωριμάζει η ιδέα του κουρέματος του ελληνικού χρέους, εξέλιξη την οποία προσπαθεί διακαώς να αποφύγει η Άνγκελα Μέρκελ. Η μόνη κοινή συνιστώσα που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα στη Γερμανία και το ΔΝΤ είναι η επιτακτική ανάκγη άμεσης επίλυσης, 
Η Γερμανίδα Καγκελάριο μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «Ελπίζω ότι πλησιάζει η ώρα να φτάσουμε στην απαιτούμενη λύση», είπε η Καγκελάριος σε ερώτηση που της τέθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου σχετικά με την Ελλάδα.
Τόνισε ακόμη ότι «φυσικά δεν μιλήσαμε για κούρεα χρέους, γνωρίζετε τη θέση μας και ότι δεν έχει αλλάξει, ούτε πρέπει να αλλάξει».
Για το ίδιο ζήτημα ο κ. Ερό επισήμανε ότι «η ώρα της απόφασης σχετικά με την Ελλάδα πλησιάζει και, όπως η Γερμανία, η Γαλλία ελπίζει ότι η απόφαση θα έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».
Το σημαντικό, κατέληξε λέγοντας ο γάλλος Πρωθυπουργός, «είναι να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη.·Υπάρχει συναίνεση σε αυτό το σημαντικό σημείο. 
Αυτή την περίοδο Γερμανία και ΔΝΤ βρίσκονται σε πυρετό παρασκηνιακών διαβουλεύσεων επιχειρώντας να σχηματίσουν και να διευρύνουν τις σφαίρες επιρροής τους ώστε να είναι σε θέση να επιβάλλουν τη λύση.
Σε αυτό το πλαίσιο η Κριστίν Λαγκάρντ επεσήμανε πως για το ΔΝΤ η υποχώρηση του χρέους στο 120% έως το 2020 αποτελεί "κόκκινη γραμμή" ώστε να συναινέσει το Ταμείο σε οπιιαδήποτε λύση και να εγκρίνει την καταβολή της δόσης,
Με αυτό τον τρόπο το ΔΝΤ θέτει όρους και προϋποθέσεις και πιέζει τη Γερμανία στην κατεύθυνση του κουρέματος του χρέους.
Η Γερμανία από την πλευρά της επιμένει σε κοκτέιλ μέτρων με βασικό τη μείωση των επιτοκίων και την επιστροφή κερδών από τη διακράτηση ελληνικών ομολόγων από την ΕΚΤ και τις Κεντρικές Τράπεζες των χωρών της Ευρωζώνης. Το καρότο που θα προσφέρει είναι η αποδέσμευση αναπτυξιακών κονδυλίων αοπό τα ταμεία της ΕΕ και η εμπροσθοβαρής καταβολή των δόσεων προς την Ελλάδα.
Παράλληλα όμως θα ζητήσει ενισχυμένο μηχανισμό επιτήρησης και προκαταβολική δέσμευση των κεφαλαίων που θα χρησιμοποιηθούν για την αποπλγηρωμή ομολόγων, ενώ θα επιμείνει και στις αυτόματες ρήτρες πρόσθετων μέτρων.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: