ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.12

Προς αμετανόητο κ. Βενιζέλο: "Μικροομολογιούχοι προπηλάκισαν και κυνήγησαν τον Βενιζέλο" [Ήταν για σένα... "φασίζοντα happenings";]

Έτσι θα μειώσουμε και το δικό μας χρέος, γιατί συμψηφίζονται τα ομόλογα που έχουν τα ασφαλιστικά ταμεία έναντι του κράτους επειδή είμαστε όλοι μέσα στη Γενική Κυβέρνηση.  Συγκεκριμένη και υπεύθυνη πρόταση, από την οποία μπορούν άμεσα να ωφεληθούν και οι μικρο-ομολογιούχοι, οι οποίοι, παίρνοντας πενταετή ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, με τους όρους που περιγράφω, λύνουν το πρόβλημά τους και βγαίνουν και κερδισμένοι και βοηθούν και το κράτος. (Ευ. Βενιζέλος 27.05.2012)

Προς αμετανόητο κ. Βενιζέλο:
Ποιος τα δήλωσε αυτά
Μήπως νομίζεις ότι οι πολίτες είναι αφελείς και δεν καταλαβαίνουν; 
Θεωρείς ότι με ένα υποκριτικό "συγγνώμην" καθάρισες Φαρισαίε πολιτικέ υποκριτή; 
Εάν κάποτε (ελπίζω σύντομα) αποκατασταθεί η πραγματική δημοκρατία (εννοώ αναλογική λαϊκή αντιπροσώπευση) στο τόπο μας... τότε είμαι σίγουρος ότι θα λογοδοτήσεις ενώπιον του ελληνικού λαού. 
Εάν νομίζεις ότι μπορείς να εκστομίζεις πολυδαίδαλες μπαρουφολογίες, εκ του ασφαλούς στα φιλικά σου ΜΜΕ και να νομίζεις  ότι η λογοδιάρροια αυτή είναι επιχειρήματα είσαι πολύ γελασμένος.
Η σημερινή σου μέρα μπορεί να σε δίδαξε ή μάλλον θα έπρεπε να σε συνετίσει και να σε προσγειώσει στην πραγματικότητα, ότι αυτός ο λαός έχει ακόμη αποθέματα αξιοπρέπειας και θα αντιδράσει με νόμιμους τρόπους. 
ΜΗΝ προσπαθείς λοιπόν με ομιχλώδη Δελτία Τύπου να  συσκοτίσεις και να αντιστρέψει  πραγματικά γεγονότα, ότι τάχα κάποιοι οργανώνουν 
"διάφορα φασίζοντα happenings".
Πτώχευσες ενσυνείδητα έναν περήφανο λαό, εάν δεν το κατάλαβες, εξαθλίωσες οικογένειες, καταρράκωσες τίμιους επαγγελματίες και έβαλες την ταφόπετρα σε μεροκαματιάρηδες, μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και ταλαιπωρημένους συνταξιούχος. 
Εκτός από τις περιουσίες τους έβαλε χέρι και στα αποθεματικά των ταμείων τους. 
Πρέπει μια μέρα να λογοδοτήσεις στην δικαιοσύνη αυτής της χώρας, η οποία ελπίζω να σε δικάσει στο όνομα του ελληνικού λαού.

Νάσος

Ακολουθεί το επαγγελματικό ρεπορτάζ, από την:

 iefimerida
Δεκάδες ιδιώτες μικροομολογιούχοι εξαπέλυσαν φραστική επίθεση και περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εμποδίζοντάς τον να βγει από το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο για τις έξι ραντεβού του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο.

Οι μικροομολογιούχοι, διαμαρτύρονταν για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα» των ομολόγων τους.

Πρώτος δέχθηκε τους προπηλακισμούς των μικροομολογιούχων ο πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης που έφθασε νωρίτερα στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας επί της οδού Ομήρου για το ραντεβού με τον κ. Προβόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μικροομολογιούχοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του κ. Σαχινίδη κρατώντας στα χέρια τους μαδέρια από πανό και εξαπέλυσαν εναντίον του φραστική επίθεση.

Στη συνέχεια οι μικροομολογιούχοι επιτέθηκαν και εναντίον του κ. Βενιζέλου που έφθασε στο σημείο λίγο αργότερα, περικυκλώνοντας και κλωτσώντας το αυτοκίνητό του.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, απώθησαν τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.

Από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μικρή ομάδα «αγανακτισμένων» ομολογιούχων παρεμπόδισε την είσοδο της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διοικητή και στελέχη της Τράπεζας.

Η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μια θεσμική λειτουργία.

Είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο οι «αγανακτισμένοι» ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην Κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους έχει παρουσιάσει κατ' επανάληψη την αλήθεια και τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά τους.

Δυστυχώς, αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: