ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.12

Λαγκάρντ για Μέρκελ: Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή κυρία

Λαγκάρντ για Μέρκελ: Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή κυρία
Με φλεγματικό χιούμορ που αφήνει υπονοούμενα για τη στάση της Άνγκελα Μέρκελ απάντησε η Κριστίν Λαγκάρντ σε ερώτηση σχετικά με την οριστικοποίηση του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας. Η επικφαλής του ΔΝΤ χρησιμοποίησε την έκφραση "τίποτε δεν έχει τελειώσει μέχρι να τραγουδίσει η χοντρή κυρία"...
Η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία βρίσκεται στη Μανίλα στο πλαίσιο περιοδείας της στην Ασία, συντόμευσε το ταξίδι της στην περιοχή για να παρευρεθεί στη συνάντηση των υπουργών της ευρωζώνης στις 20 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.
 «Δεν έχει τελειώσει μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή κυρία, όπως λένε» δήλωσε, πετώντας ουσιαστικά την μπάλα στο γήπεδο της Γερμανίας για το «κούρεμα» και γενικότερα τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
 «Είναι θέμα σκληρής δουλειάς, επιμονής, εξασφάλισης ότι επικεντρώνουμε στον ίδιο στόχο ο οποίος είναι  να μπορέσει η Ελλάδα να λειτουργήσει σε βιώσιμη βάση, να μπορέσει να ανακάμψει, να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε. 

 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: