ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.13

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ "ΝΟΥΜΕΡΑ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.... ΤΩΡΑ!! ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ

Spiegel: «Φωτιές» ανάβει η επίσκεψη ...35(!) Γερμανών βουλευτών στην Αθήνα

Τετραήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα, με έξοδα των Γερμανών φορολογούμενων, ετοιμάζουν για τον Απρίλιο 35 βουλευτές από το Βερολίνο, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Der Spiegel».

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η επίσκεψη αφορά... συναντήσεις προκειμένου οι Βερολινέζοι βουλευτές «να ενημερωθούν για τα οικονομικά θέματα της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής» και θα κοστίσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

«Κατά το σύνθημα "μαθαίνω από τους Έλληνες, για να ξέρω πώς να κερδίζω"» επισημαίνει το Spiegel, οι βουλευτές προσπαθούν να πείσουν τον πρόεδρο του τοπικού Κοινοβουλίου για την αναγκαιότητα του ταξιδιού, υποστηρίζοντας ότι στο επίκεντρο θα βρίσκονται «οι αναγκαίες προσπάθειες περικοπών στον προϋπολογισμό».

Για τον σκοπό αυτόν, αναφέρεται στο δημοσίευμα, έχει υποβληθεί στη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα αίτημα προκειμένου να ετοιμασθεί ένα πρόχειρο πρόγραμμα συναντήσεων, το οποίο, ωστόσο, δεν θα είναι δεσμευτικό.

Η κριτική του περιοδικού αφορά, πάντως, κυρίως το γεγονός ότι το Βερολίνο είναι ένα από τα φτωχότερα κρατίδια της Γερμανίας και δέχεται ενίσχυση από άλλα κρατίδια, όπως η Βαυαρία, η Βάδη- Βυρτεμβέργη και η Έσση.

Οι βουλευτές, που ενδεχομένως θα ταξιδέψουν τελικά στην Αθήνα, ανήκουν, σύμφωνα με το περιοδικό, στην «Κύρια Επιτροπή» του Κοινοβουλίου του Βερολίνου, αποστολή της οποίας είναι ο έλεγχος της διαχείρισης των οικονομικών θεμάτων από τη Διοίκηση.


 greece-salonika

Δεν υπάρχουν σχόλια: