ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.13

Βασιλική Θάνου κατά Δένδια: Να μην κάνουν δηλώσεις για τους δικαστές οι πολιτικοί.


Τη δική της απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ο Νίκος Δένδιας έδωσε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, τονίζοντας πως επιβάλλεται να αποφεύγονται δηλώσεις των πολιτικών με τις οποίες αποδοκιμάζονται δικαστικές αποφάσεις ή επικροτούνται ανάλογα με το εάν αυτές είναι ή όχι κατά περίπτωση αρεστές.
Μάλιστα, επισήμανε πως πρέπει «να αποφεύγονται δηλώσεις με απαξιωτικό για τους δικαστικούς λειτουργούς περιεχόμενο, όπως η πρόσφατη δήλωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, σε βάρος του δικαστού (προέδρου Εφετών), ο οποίος, ως ειδικός ανακριτής, χειρίζεται τις υποθέσεις της τρομοκρατίας και ο οποίος, σημειωτέον, με τους μέχρι σήμερα χειρισμούς του, έχει αποδείξει, κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο, ότι διαθέτει το ηθικό ανάστημα και την τόλμη, που απαιτούνται και ότι ασκεί με ακεραιότητα και αυξημένη ευσυνειδησία τα ιδιαίτερα επαχθή και επικίνδυνα καθήκοντα που έχει αναλάβει».
Η αντίδραση της προέδρου της ΕΔΕ ήρθε έπειτα από τη συνέντευξη του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη που σημείωνε πως «μια μειοψηφία λειτουργών της Θέμιδος επιλέγει να εθελοτυφλεί, απέναντι στην πρόκληση, που συνιστά για το πολίτευμα και τη ζωή των πολιτών η ένοπλη τρομοκρατική δράση».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: