ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.13

Τρομοκράτες χτύπησαν το Mall της Lamda στο Μαρούσι, δυο τραυματίες



Τρομοκράτες χτύπησαν το Mall της Lamda στο Μαρούσι, δυο τραυματίες
Βόμβα εξεράγη στο πάρκινγκ του The Mall Athens στο Μαρούσι, τραυματίζοντας ελαφρά δυο άνδρες εταιρίας security.  Το χτύπημα ακολουθεί τη σειρά των τελευταίων επιθέσεων σε δημοσιογράφους και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κύμα αυξανόμενης πολιτικής βίας, με "ήπιες" τρομοκρατικές επιθέσεις, που αποβλέπουν πρωτίστως στη δημιουργία κλίματος αναταραχής.
Η εκρηξη έγινε λίγα λεπτά πριν από τις 11. Προηγήθηκαν δυο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα σε ενημερωτικό site και σε εφημερίδα, στα οποία άγνωστοι ανέφεραν ότι «σε 50 λεπτά θα σκάσει βόμβα στο εμπορικό κέντρο Mall».  
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό χωρίς γκαζάκια, με χρήση εκρηκτικής ύλης.
 Η αστυνομία έχει εκκενώσει το χώρο και απέκλεισε την περιοχή, ενώ παράλληλα διεξάγει έρευνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατίας εκ νέου η νομιμότητα του κτίσματος του εμπορικού κέντρου, το οποίο ανήκει στη Lamda Development, εταιρία του ομίλου επιχειρήσεων Λάτση/Eurobank.
Ο άγνωστος που τηλεφώνησε για να προειδοποιήσει για την έκρηξη  δεν ανέφερε οργάνωση, αλλά είπε ότι θα ακολουθήσει ανάληψη ευθύνης.
Ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μαζί με την υπηρεσίαιδιωτικής ασφάλειας του εμπορικού κέντρου εκκένωσαν το χώρο.
Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διαδικασία της εκκένωσης, αλλά οι πολίτες είχαν απομακρυνθεί και στον χώρο υπήρχαν μόνο οι άνδρες σεκιούριτι και αστυνομικοί γι' αυτό και υπήρξαν ελαφροί τραυματισμοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν μικρής ισχύος. Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί ο χώρος και γίνεται έρευνα από πυροτεχνουργούς. 



sofokleusin

Δεν υπάρχουν σχόλια: