ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.1.13

Είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν την χώρα, για να επιζήσουν αυτοί



Μετά από μια πολύ διασκεδαστική συνεδρίαση, η Βουλή ψήφισε την παραπομπή σε Προανακριτική Επιτροπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου -αφού σε κάθε υπόθεση υπάρχει ένα κορόιδο- αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μια και ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει διευκρινίσει πως δεν θα πληρώσει μόνο αυτός για όλες τις λαμογιές και τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, οπότε αντιλαμβανόμαστε πως, μέσα στη συμφωνία για να μην παραπεμφθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι και η αθώωση του Παπακωνσταντίνου.
Η ψηφοφορία θα έπρεπε να ολοκληρωθεί νωρίς αλλά η κυβέρνηση αφενός αναζητούσε έναν σίγουρο τρόπο για να μην παραπεμφθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος -αφού αυτό θα σήμαινε την ανατροπή της-, και αφετέρου επιθυμούσε να τελειώσει η ψηφοφορία τα ξημερώματα, ώστε τα καθεστωτικά ΜΜΕ να παρουσιάσουν όλους αυτούς που πάνε το πρωί στις δουλειές τους ως πολίτες που βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν για την αθώωση του λαοφιλούς και λαοπρόβλητου Βενιζέλου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συγκρούστηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά νικητής αναδείχτηκε η Χρυσή Αυγή που ωφελήθηκε από την προσπάθεια της τρικομματικής κυβέρνησης να παραβιαστεί η μυστικότητα της ψηφοφορίας, ώστε να συγκαλύψει τις ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου για την απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε στις κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα με τρελή υστερία, πετώντας συνέχεια την μπάλα στην εξέδρα, και χάρισε άφθονο γέλιο στους βουλευτές και τους τηλεθεατές, αν και όλοι μας –βλέποντας το μάτι του να γυαλίζει- περιμέναμε πότε θα μπουν μέσα οι άνθρωποι με τα άσπρα για να του φορέσουν τον ζουρλομανδύα.
Στην κατηγορία του Αλέξη Τσίπρα πως οι Ευρωπαίοι εταίροι έχουν πάρει πια χαμπάρι τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της Νέα Δημοκρατίας και πως τους έχουν στο χέρι επειδή ήταν στις λίστες Χριστοφοράκου στις λίστες της Siemens και σε όποια άλλη λίστα υπάρχει, o Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε πως ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να ετοιμαστεί να βάλει την υπογραφή που θα του ζητήσουν, και πως οι Ευρωπαίοι δεν εμπιστεύονται πολιτικούς σαν τον Τσίπρα που δεν έχουν πάρει ακόμα μίζες, όπως κάθε πολιτικός του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που σέβεται τον εαυτό του.
Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο που ανέφερε πως έχει στο σπίτι του το αρχείο με θέματα του υπουργείου Άμυνας αλλά είναι καλό που ο Βενιζέλος έχει στο σπίτι του το αντίγραφο του αμυντικού δόγματος της Ελλάδας και δεν χάθηκε κι αυτό όπως η λίστα Λαγκάρντ.
Πάντως, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε που ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει στο σπίτι του το αντίγραφο του αμυντικού δόγματος της Ελλάδας γιατί είναι βέβαιο πως το έχουν στα χέρια τους οι Τούρκοι και όλοι οι προαιώνιοι εχθροί της περήφανης χώρας μας, αφού, ακόμα κι αν δεν κατάφεραν να το προμηθευτούν μέσω κατασκοπείας, είναι σίγουρο πως βρέθηκε κάποιος βρομερός πασόκος ή νεοδημοκράτης να το πουλήσει στους Τουρκαλάδες.
Ο Αντώνης Σαμαράς απουσίαζε κατά τη διάρκεια της συζήτησης και δεν τοποθετήθηκε –όπως και ο Φώτης Κουβέλης- γιατί ξέρει πως είναι δεμένος σφιχτά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να πάει στο κελί που του αξίζει χωρίς να πάρει μαζί του τους πάντες• από πολιτικούς μέχρι μεγαλοεκδότες και εφοπλιστές.
Ο χρόνος για τους Έλληνες τελειώνει αλλά ο χρόνος τελειώνει και για την τρισάθλια συμμορία του δικέφαλου κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν την χώρα, για να επιζήσουν αυτοί.
Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και πιο πιθανό το ενδεχόμενο η λύση να μην έρθει μέσα από τη Βουλή.
Δυστυχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: