ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.13

Ο Τέρενς Κουίκ στο BriefingNews: Γιατί μήνυσα την τρόικα!


Ο Τέρενς Κουίκ στο BriefingNews: Γιατί μήνυσα την τρόικα! 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ εξηγεί στο BriefingNews  τους λόγους για τους οποίους υπέβαλε μήνυση κατά της τρόικα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Ο κ. Κουίκ κατηγορεί την τρόικα και τους χαρτογιακάδες της, όπως τους αποκαλεί για την ακολουθούμενη καταστροφική πολιτική που έχει ως δραματικές συνέπειες τις αυξανόμενες αυτοκτονίες, την εκτίναξη του αριθμού των αστέγων και τη διάλυση της αγοράς.  Επίσης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι, αναιρέθηκε κατ’ εντολή της τριμερούς επιτροπής η δυνατότητα των 60 δόσεων στους οφειλέτες του Δημοσίου.

«Η ίδια η κυβέρνηση ομολογεί ότι στην πλειοψηφία των νομοθετημάτων οφείλει να εφαρμόσει τις αναντίρρητες εντολές της τρόικα», σημειώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Συνεπώς έχουμε την πλήρη αποδοχή ότι, οι τρεις χαρτογιακάδες της παρέας του Τόμσεν είναι οι αρχιτέκτονες αυτής της καταστροφικής πολιτικής, η οποία έχει ανεβάσει τις αυτοκτονίες σε περισσότερες από 3.500, έχει οδηγήσει στην ανεργία περισσότερους από 1.700.000 συνανθρώπους μας και έχει σκορπίσει κυρίως στα αστικά κέντρα δεκάδες χιλιάδες αστέγους  που ψάχνουν για συσσίτια», επισημαίνει στη δήλωσή του ο κ. Κουίκ για να συμπληρώσει: «Είναι αυτή η πολιτική που έχει σμπαραλιάσει την Αγορά που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας».

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων διερωτάται κατά συνέπεια  εάν «είναι παράλογο να κατηγορεί τον Τόμσεν, τον Μαζούχ και τον Μόρς στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της
Ελλάδας».

Σύμφωνα με τον κ. Κουίκ το πιο τρανταχτό παράδειγμα που οδήγησε στην αύξηση των αυτοκτονιών είναι και η εντολή της τρόικα «να πάρει πίσω η Βουλή των Ελλήνων, να διαγράψει τον περσινό νόμο Βενιζέλου που παρείχε τη δυνατότητα των 60 δόσεων στους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του Δημοσίου.

«Ήταν η απόλυτη ντροπή για τους Έλληνες βουλευτές και η απόδειξη των ποινικών ευθυνών της τρόικα για όσους πήδηξαν από τα μπαλκόνια, ή κρεμάστηκαν, ή τερμάτισαν τη ζωή τους με μία σφαίρα στο κεφάλι», υπερτονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τέρενς μήνυσε την τρόικα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: