ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.13

Σκέψου επιτέλους …

  …οι άνθρωποι δε σκέφτονται
Αιγινήτης ούτε όταν πιστεύουν πως σκέφτονται.
Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*
Το απόφθεγμα αυτό το είπε ο Ηράκλειτος πριν από 2520 περίπου χρόνια και αφορά όλους μας. Και αυτούς που ψηφίζουν τους νόμους και εμάς που ψηφίζουμε αυτούς που ψηφίζουν τους νόμους.
Οι πολιτικοί λένε πως εφαρμόζουν το σύνταγμα και οι δικαστές πως εφαρμόζουν το νόμο. Ξέρετε πως άγνοια του νόμου δεν επιτρέπεται και εσύ που πιθανόν να ξέρεις πέντε κολλυβογράμματα και μετά δυσκολίας βάζεις την υπογραφή σου, πρέπει να τους ξέρεις όλους τους νόμους του κράτους νεράκι.
Σου πετάνε ο νομοθέτης έτσι αόριστα και εσύ ψάχνεσαι να βρεις ποιός να είναι άραγε αυτός ο σοφός άνθρωπος που έκανε τόσους νόμους.
Σκέφτηκες πως ο σοφός νομοθέτης είναι αυτός που εσύ ψήφισες κι αυτός τον ψήφισε χωρίς να του ρίξει μια ματιά ! Και απορείς είναι όντως σοφός;
Σκέφτηκες πως υπάρχουν δίκαιοι και άδικοι νόμοι;
Σκέφτηκες αν αυτά τα τελευταία χρόνια, αυτούς που εσύ κι’ εγώ ψηφήσαμε να μας εκπροσωπήσουν στη βουλή, αν ψηφίσανε ένα νόμο υπέρ σου; ΚΑΝΕΝΑ.
Ομολόγησαν πως ψήφησαν χωρίς να ξέρουν τι ψηφίζουν !
Μερικοί, δυστυχώς λίγοι, διαμαρτύρονται πως δεν είναι δυνατόν να διαβάσουν μέσα σε δέκα ώρας τις διατάξεις ενός πολυνομοσχεδίου πεντακοσίων σελίδων και δε θα ψηφίσουν τους νόμους που δεν θα ξέρουν τι λένε.
Σκέφτηκες πως με δικούς τους αντισυνταγματικούς νόμους χωρίς να ψηφιστούν από την πλειοψηφία,  μας καταργήσανε όλα τα εργασιακά, μισθοδοτικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα;
Σκέφτηκες ποιός είναι υπεύθυνος για την κατάντια της παιδείας, της υγείας ποιός υποχρέωσε με τους δυσβάσταχτους νόμους και τα χαράτσια, να κλείσουν χιλιάδες μαγαζιά και να μένουν εκατομμύρια άνεργοι και η Ελλάδα να παγώνει μες το καταχείμωνο και να τρέφεται από συσσίτια κι απ’ τα σκουπίδια;
Σκέφτηκες αν οι εκπρόσωποί σου στο κοινοβούλιο νοιάζονται για σένα ή για την επανεκλογή τους και την τσέπη τους ;
Σκέφτηκες πως αυτόν που προωθούν τα ΜΜΕ για να σε παρασύρουν να του δώσεις την ψήφο σου και να νομιμοποιήσεις έτσι την ανεπάρκειά του, αυτός είναι ο προστατευόμενός τους γιατί εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα δικά σου, επομένως είναι ο δικός σου εχθρός;
Φίλος και υπερασπιστής σου είναι αυτός που τα κανάλια με τα υποχείριά τους δημοσιογράφους πολεμάνε με λύσσα γιατί αντιστέκονται και δεν εντάσσονται στη ληστοσυμμορία τους.
Άρχισε να σκέφτεσαι καλέ μου φίλε και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος γιατί έρχονται δύσκολες μέρες.
Το τούνελ είναι μακρύ και ο δρόμος δύσκολος.
Μην τρομάξεις να φορτωθείς τις δικές σου ευθύνες και να αναλάβεις δράση. Όχι με καλάσνικοφ και βόμβες μολότοφ γιατί αργά ή γρήγορα θα σε πιάσουν.
Το ποιό ισχυρό όπλο είναι το μυαλό σου η σωστή κρίση σου και η ψήφος σου.
Αυτή τρέμουν, γι’ αυτό διαθέτουν άπειρα χρήματα για να σε ξεγελάσουν και πάλι.
Μην ξεχνάς τον Ηράκλειτο.
* Ο Θεόφιλος Αιγινήτης  είναι  Ζωγράφος-Συγγραφέας 
tonoikaipnevmata

Δεν υπάρχουν σχόλια: