ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.13

Διώτης: «Εγώ αντέγραψα το στικάκι του Παπακωνσταντίνου. Εγώ είπα στο Βενιζέλο να το στείλει στο Μαξίμου»


O πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, αρνήθηκε, με υπόμνημα που κατέθεσε σήμερα στους οικονομικούς εισαγγελείς δια του δικηγόρου του Νίκου Λίβου, ότι αλλοίωσε ή πλαστογράφησε το επίμαχο ηλεκτρονικό αρχείο.
«Δεν προέβη σε καμία νόθευση γιατί δεν είχα κανέναν κίνητρο ή........ όφελος. Ενδεχομένως όφελος, οπωσδήποτε κίνητρο και πάντως δυνατότητα είχαν άλλα εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα», αναφέρει στο υπόμνημά του ο Γ. Διώτης.
Σε ό,τι αφορά το χρόνο αντιγραφής του USB (8/7/2011), που συμπίπτει με τη θητεία του στο ΣΔΟΕ δίνει τη δική του εκδοχή, λέγοντας:
• «Οι γνώσεις μου σχετικά με ηλεκτρονικούς υπολογιστές δεν είναι ιδιαιτέρως καλές. Κάλεσα τη δικηγόρο και ειδική συνεργάτη μου να με βοηθήσει στη μετεγγραφή του περιεχομένου του USB σε ένα άλλο. Για το λόγο αυτό την παρακάλεσα να πάει η ίδια και να αγοράσει ένα στικάκι και να αντιγράψει το πρώτο».
• «Για να διαπιστώσω το περιεχόμενό του άνοιξα ο ίδιος το αντιγραμμένο πλέον USB και διαπίστωσα ότι περιείχε πολλά αρχεία με ονόματα Ελλήνων πολιτών, διάφορα ποσά σε δολάρια, χωρίς να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά για την προέλευση των ποσών».
• «Μετά την ολοκλήρωση της επισκόπησης τοποθέτησα σε φάκελο το ένα USB, ζήτησα πάλι από τη συνεργάτιδά μου πως γίνεται η παντελής διαγραφή του περιεχομένου του άλλου USB γιατί δεν ήθελα, πριν αποφασίσει ο υπουργός πως έπρεπε να χειριστώ το ζήτημα, να υπάρχει αντίγραφο στην κατοχή οποιουδήποτε».
Ο κ. Διώτης επαναλαμβάνει ότι ατύπως ο Γ. Παπακωνσταντίνου του παρέδωσε το επίμαχο «στικάκι», υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε του είπε ότι υπήρχε CD, ότι αυτό είχε παραληφθεί με συνοδευτικά έγγραφα και ότι είχε αποσταλεί από το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας. Αν τα γνώριζε όλα αυτά, όπως υποστηρίζει, «θα το χειριζόμουν ως έγγραφο και δεν θα είχα κανένα λόγο να το αντιμετωπίσω ως παράνομο αποδεικτικό μέσο».
Σε ό,τι αφορά στην επίμαχη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευαγ. Βενιζέλο, επιμένει ότι παρέδωσε σε αυτόν το στικάκι τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου 2011 και καταλήγει ότι στο τέλος Σεπτεμβρίου 2012, όταν ανέκυψε το ζήτημα σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ εκείνος ήταν που σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευαγ. Βενιζέλο «τον προέτρεψα να δώσει το στικάκι, που του είχα ο ίδιος παραδώσει, στον πρωθυπουργό».
Με αυτά τα επιχειρήματα ο Γ. Διώτης ζητεί την αρχειοθέτηση της υπόθεσης ως προς το πρόσωπό του και σε διαφορετική περίπτωση τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το περιεχόμενο του USB έχει υποστεί αλλοιώσεις ή παρεμβολές.


 dailynews24

Δεν υπάρχουν σχόλια: