ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.13

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ 300 ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Γράφει ο Αναξ

Αγαπητό ιστολόγιο,
Ένιωσα πως  δεν μπορώ να παραμείνω σιωπηλός, καθώς σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου του σωτήριου έτους 2013, το σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας μας ολοκληρώνεται, με δραματικές επιπτώσεις για όλους μας (εκτός των 300 της Εθνοσωτήρων της Βουλής οι οποίοι έχουν τα χρήματά τους σε φορολογικούς παραδείσους κι είναι κρυμμένοι πίσω από τους περίφημους νόμους περί ασυλίας και τις προανακριτικές επιτροπές).
Σήμερα λοιπόν, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και συγκεκριμένα με την υπογραφή του ΦΕΚ 240/2012
   ΦΕΚ 240/2012 by  
το κοινοβούλιο τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης με τους δανειστές μας και νομοθετούν στην Βουλή, μεταξύ άλλων, ότι :
“Ο ορισμός του Αγγλικού δικαίου ως εφαρμοστέου δικαίου για την Σύμβαση Τροποποίησης αποτελεί έγκυρη επιλογή εφαρμοστέου δικαίου, που δεσμεύει το Δικαιούχο Κράτος Μέλος και την Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το Ελληνικό δίκαιο.”
“Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρους των περιουσιακών στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο.”
“Ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντ­­ηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης”,  κλπ κλπ, κλπ.
Τί υπογράφουν δηλαδή;; Το καταλάβαμε όλοι ή πρέπει να κάνει πενήντα εκπομπές η Νικολούλη, για να βρεθεί η χαμένη λογική των Ελλήνων;;
Με τους όρους αυτούς και το σύνολο της τροποποίησης, το Ελληνικό(;) κοινοβούλιο, παραχωρεί στους δανειστές μας το δικαίωμα να κατασχέσουν την ζωή μας.
Δεν φτάνουν τόσες “θυσίες” που κάναμε, δεν φτάνει το 30% ανεργία, δεν φτάνουν οι μισθοί πείνας, δεν φτάνει η κατάρρευση των ταμείων, της παιδείας, της υγείας, της αγοράς, δεν φτάνουν οι χιλιάδες των συνανθρώπων μας που μην αντέχοντας άλλο, έδωσαν τραγικό τέλος στην ζωή τους, συνέπεια του μνημονίου, οι εθνοσωτήρες μας, μάς παραδίδουν στα τσακάλια για τον τελικό αφανισμό μας.
Νομίζετε πως γίνομαι τραγικός; Νομίζετε πως γίνομαι υπερβολικός; Νομίζετε πως γίνομαι συνωμοσιολόγος; Δείτε τα γεγονότα.
Με την υπογραφή της παρούσας τροποποίησης, αν δεν μπορούμε να πληρώσουμε την δόση μας, διαβάσατε παραπάνω τί υπογράψαμε πως αποδεχόμαστε να μας κάνουν.
Μα θα μου πείτε γιατί να σταματήσουμε να πληρώνουμε;
Διότι πολύ απλά, το χρέος της Ελλάδας, δεν είναι βιώσιμο. Δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε το υπάρχον χρέος, πώς θα αποπληρώσουμε όλα αυτά τα δις που τώρα μας δίνουν επιπλέον για να μας σώσουν, μετά από τρία και πλέον χρόνια που μας σώνουν;
Όταν η χώρα μπήκε στο μνημόνιο, το δημόσιο χρέος ήταν μικρότερο, η ανεργία ήταν χαμηλότερη, οι καταθέσεις περισσότερες κι η αγορά ζωντανή.
Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια σώσιμο εντός του μνημονίου, μετά από τόσα δις που έχουμε λάβει ως δάνειο, το χρέος είναι μεγαλύτερο, η ανεργία στα ύψη κι η κοινωνία έχει αποδομηθεί πλήρως.
Εν τω μεταξύ, στην σύμβαση,  ρητά τονίζεται πως τα χρήματα που θα πάρουμε από την δανειακή σύμβαση, θα πάνε αποκλειστικά και μόνον για την αποπληρωμή του χρέους μας συν όσα πρέπει να βάλουμε από μόνοι μας. Τα χρήματα που θα πάρουμε, δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για μισθούς, συντάξεις, ανάπτυξη, εξοπλισμούς, υποδομές, παρά και μόνον για την αποπληρωμή του χρέους.
Σε κάθε δάνειο λοιπόν που υπογράφουμε εντός του μνημονίου, τα χρήματα που απορρέουν απ’ αυτό, πηγαίνουν αποκλειστικά και μόνον στην αποπληρωμή, μέρους του χρέους.
Αυτό σημαίνει δύο πράγματα.
Πρώτον: Όλοι οι πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, δημοσιογράφοι και λοιπά παπαγαλάκια δήλωσαν ποτέ πως υπογράφουμε και παίρνουμε “αυτά τα σκληρά μέτρα” γιατί αλλιώς δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, είναι ψεύτες, υποκριτές κι υπόδικοι για Εθνική Προδοσία.
Δεύτερον:  Κάθε δάνειο, εξυπηρετεί το προηγούμενο, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει το δημόσιο χρέος και την ανάγκη μας για επιπλέον δανεισμό.
Με αυτόν τον πανούργο κι ύπουλο τρόπο, οι βουλευτές μας, σε συνεργασία με τα διεθνή ανθελληνικά κέντρα, προχωρούν στην πλήρη υποδούλωση της πατρίδας μας.
Τόσους μήνες, η καραμέλα ήταν πως πρέπει να πάρουμε αυτά τα σκληρά μέτρα, ώστε να μην χρεοκοπήσουμε. Τελικά, χρεοκοπήσαμε.
Σε λίγο, ούτε αυτό το δάνειο θα είναι αρκετό, το χρέος της Ελλάδας δεν θα είναι βιώσιμο και θα χρειαστεί ένα επιπλέον δάνειο, ώστε να μπορούμε να αποπληρώσουμε το χρέος μας.
Τί  θα μας πουν λοιπόν οι παπαγάλοι στα μεγάλα και τα μικρά κανάλια; Πως πρέπει να δώσουμε την υφαλοκρηπίδα μας, το νερό μας, ή τα νησιά μας ή τα σπίτια μας ή ότι άλλο ζητήσουν για να μπορέσουμε να πάρουμε το επόμενο δάνειο αφού δεν μπορούμε να πληρώσουμε αυτό. Θα πάμε λοιπόν στο δικαστήριο στην Αγγλία και έχοντας παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα ασυλίας, θα πληρώσουμε και τα δικαστικά και θα πάμε μετανάστες στο Πακιστάν για να βρούμε ένα καλλίτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.
Ρε λαμόγια πλάκα μας κάνετε;
Και με πράξη νομοθετικού περιεχομένου; Είπαμε τρώμε κουτόχορτο, αλλά για τόσο καθυστερημένους μας περνάτε;
Αυτό βέβαια, δεν είναι το σημαντικό.
Το σημαντικό είναι, πως ο πρόεδρος της δημοκρατίας, θα το επικυρώσει.
Το ακόμη πιο σημαντικό είναι, πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ξέρετε, αυτά τα γνωστά αντιμνημονιακά και τάχα μου πατριωτικά κόμματα ή τάχα  μου τα κόμματα που είναι υπέρ των εργατών και των απλών ανθρώπων, τί κάνουν; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Αυτό είναι το τραγικό.
ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΧΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙ.
Αυτοί όλοι, κρυμμένοι πίσω από την καρέκλα που αναπαύουν τους παχουλούς πισινούς τους, λένε όχι, ή αποχωρούν ή βγάζουν κάποια κλαψιάρικα λογύδρια στα καθεστωτικά μμε, πάντως σίγουρα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Απλά μας παραμυθιάζουν, φέρνοντας στην βουλή προτάσεις για εξεταστικές, κάνουν ερωτήσεις κι επερωτήσεις, καθώς κι έντονα παράπονα περί της μη απαντήσεών τους, ασκούν δριμεία κριτική στην συγκυβέρνηση και μετά πάνε για φαγητό στο Κολωνάκι και παραπονιούνται για το βαθμό ψησίματος του κρέατος στον μαγαζάτορα.
Γιατί δεν παραιτούνται ως κόμματα ή να παραιτηθούν οι βουλευτές επικρατείας των κομμάτων; Αφού αν παραιτηθούν οι βουλευτές επικρατείας, πρέπει να προκηρυχτούν εθνικές εκλογές. Γιατί δεν το κάνουν οι κκ του συριζα,ανελ,χρυσής αυγής, κκε;;;
Γιατί δεν κάνουν μια απεργία πείνας έξω από το Κοινοβούλιο;
Αφού τόσο κόπτονται για το καλό της χώρας, γιατί δεν καλούν τον λαό για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την βουλή;
Γιατί δεν προσκαλούν τον λαό για κινητοποίηση;
Γιατί δεν προσκαλούν τον λαό για γενική απεργία;
Γιατί κάνει δηλώσεις για δολάριο και κάνει βόλτες στο αμέρικα και στας βρυξέλας;
Αφού αν μας καλέσουν, θα πάμε. Εδώ πηγαίναμε από μόνοι μας και τρώγαμε το ξύλο και τα ληγμένα και παράνομα χημικά της αστυνομίας. Τώρα δεν θα πηγαίναμε;
Γιατί λοιπόν λένε απλά ένα όχι;;
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΛΙΘΙΕ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ 300 ΚΛΕΦΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΙΑΤΙ 3000 ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ 11.000.000
Γιατί κάνουν παράλληλη κίνηση, για να νομίζουμε εμείς τα  καγκουρό, πως κάτι κάνουν, ενώ αυτοί όντως κάνουν κάτι κι αυτό είναι το ξεπούλημα της χώρας και η εξαφάνιση κάθε ίχνους της κλοπής ή συγκάλυψής του.
Σαν χώρα, βρισκόμαστε επισήμως στο άρθρο 120 του συντάγματος. Όχι τώρα. Από την ημέρα που υπαχθήκαμε στο ΔΝΤ.
Με παραποιημένα στοιχεία μπήκαμε στο ΔΝΤ.
Με προγραμματικές δηλώσεις (τα περίφημα 18 σημεία του ΘαΚάτσουμεΣταΤέσσεραΣαμαρά) που ποτέ δεν εφαρμόστηκαν (υπάρχει νόμος περί εξαπάτησης εκλογέων κι υφαρπαγή ψήφων) εκλέξαμε κυβέρνηση, με νοθεία στις εκλογές που κανείς δεν αναφέρει έγιναν οι εκλογές του 2012 (στους εκλογικούς καταλόγους, ήταν εγγεγραμμένοι  9.947.876 πηγή: http://ekloges.ypes.gr/v2012b/public/index.html#{%22cls%22:%22main%22,%22params%22:{}} ενώ οι Έλληνες όλοι κι όλοι είμαστε 10.815.197, ενώ οι 0-14 ετών, είναι 1.666.888 πηγή:http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82
Δεν βγαίνουν τα νούμερα ρε παιδιά, τί να κάνουμε;
Δεν χρειάζεται ν’ αναφέρω τους παράνομους αλλοδαπούς. Κάπου διάβασα, πως αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, θα τις είχαν σταματήσει. Πόσο τραγικά σωστό είναι δυστυχώς αυτό να το ακούς και να γνωρίζεις πως είναι η πάσα αλήθεια;
Ούτε εδώ μίλησε η “αντιπολίτευση”  φυσικά. Αλλά είπαμε. Είναι κι αυτή στην συγκυβέρνηση.
Ήρθε η ώρα για δράση Έλληνες.
Ένας μετά τον άλλον, όλοι οι “γνωστοί” πολιτικοί κι όλοι οι υπεύθυνοι της υπαγωγής μας στο ΔΝΤ, εξετάζονται ως ύποπτοι για κακούργημα. Αν η δικαιοσύνη ήταν και κουφή, μαζί με το τυφλή κι αν είχε και πιο κοντά χέρια, τότε ίσως να γινόταν κάτι. Τώρα όμως, το μόνο που απασχολεί το δικαστικό σώμα, είναι οι μισθοί των δικαστών.
Η αστυνομία εννοείται είναι υπέρ του συστήματος και το προφυλάσσει. Φυσικά και ΔΕΝ διαφυλάσσει το σύνταγμα των Ελλήνων.
Ο στρατός είναι απών. Φυσικά και ΔΕΝ διαφυλάσσει το σύνταγμα των Ελλήνων.
Η εκκλησία, είναι απούσα κι η μέρκελ παρούσα.
Εμείς, ακόμη καθόμαστε στον καναπέ μας και περιμένουμε να βγουν αληθινές ή όχι οι προφητείες, να έρθει κάποιος πρίγκιπας καβάλα στο λευκό άλογό του, που θα σηκώσει το σπαθί του και μετά θα ξυπνήσουμε στο Πακιστάν μετανάστες ξαναλέω…και θα είμαστε και καλύτερα από δω.
Μήπως τελικά ξυπνήσουμε σαν Έθνος, όταν έρθει στο σπίτι μας η εισπρακτική εταιρία με την ευρωαστυνομία και μας κατάσχουν τον καναπέ;;;
Λέω μήπως…
@1anax


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: