ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.13

Ξέρουν τους "τρομοκράτες"


Ξέρουν τους «τρομοκράτες»
Αυτό που φοβούνται οι ξένες υπηρεσίες και το οποίο αποφεύγει να θέσει η ΕΛ.ΑΣ είναι η πιθανότητα να προόκειται για επιχειρηματικά-πολιτικά χτυπήματα με τη συμμετοχή "νονών" ή εκτελεστών.

Ενώ η ΕΛ.ΑΣ και το Μαξίμου διαρρέουν στα media θεωρίες για επανασύσταση του αντάρτικου πόλεων, ξένες υπηρεσίες που ασχολήθηκαν με την υπόθεση των χτυπημάτων από την αρχή, τροφοδοτούν την αντιτρομοκρατική με στοιχεία σε διαφορετική κατεύθυνση. Η υφή των χτυπημάτων και η επιλογή των στόχων ανάγκασε τους ειδικούς να αναζητήσουν υπόπτους και στοιχεία σε νέο κάδρο.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο τρόπος δράσης μοιάζει σε πολλά σημεία με αυτόν της μαφίας, ενώ η επιλογή των στόχων αποπολιτικοποιεί τα χτυπήματα, ακόμα κι αν στη συνέχεια υπάρξει προκήρυξη.
Όπως όλα δείχνουν, η αντιτρομοκρατική στοχοποιεί τους συνήθεις χώρους και διευρύνει τον κύκλο των υπόπτων. Ξένες υπηρεσίες που έχουν γνώση της υπόθεσης εκτιμούν ότι οι έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ κινούνται σε δυο επίπεδα ενώ οι διαρροές προς τα Media στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό.
Κάποιοι ειδικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι επιθέσεις να σχετίζονται και με τις συλλήψεις επιχειρηματιών και τραπεζιτών στην Ελλάδα ή ακόμα και με επικείμενες συλλήψεις στο πλαίσιο της επιχείρησης "καθαρά χέρια" που υλοποιεί η κυβέρνηση, στοχεύοντας σε ακάλυπτους επιχειρηματίες και πολιτικούς.
Αυτό που φοβούνται οι ξένες υπηρεσίες και για το οποίο αποφεύγει να θέσει η ΕΛ.ΑΣ, είναι η πιθανότητα να προόκειται για επιχειρηματικά-πολιτικά χτυπήματα με τη συμμετοχή "νονών" ή εκτελεστών. Παράληλλα ιδιαίτερη μελέτη γίνεται για την επιλογή των στόχων. Η επίθεση επί αδίκων δείχνει την έλλειψη πολιτικής λογικής, ενώ τα όπλα, το μπαζούκας και τα γκαζάκια δείχνουν το βάθος του οπλοστασίου.
Από το Μαξίμου διαρρέεται ότι το νέφος της τρομοκρατίας που φαίνεται να καλύπτει την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία 24ωρα δημιουργεί εύλογες συζητήσεις και αναλύσεις στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Οι εντολές προς την ΕΛ.ΑΣ είναι να διευρύνει τις έρευνες, ώστε να αναγκαστούν να κρυφτούν οι δράστες και να κάνει συλλήψεις σε όλους τους υπό διερεύνηση χώρους.
Από την ΕΛ.ΑΣ παραδέχονται ότι στην αρχή δεν εκτιμήθηκε με τη δέουσα προσοχή η προοπτική να υπάρχει επανεμφάνιση θυλάκων της τρομοκρατίας και απλά γινόταν διαφορετική προσέγγιση, μετά από το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων εναντίον γραφείων κομμάτων, δημοσιογράφων, αλλά και του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σ. Κεδίκογλου.
Επισήμως επιμένουν ότι η υπόθεση έχει…«βάθος» και γίνονται εκτιμήσεις - με βάσει τις πληροφορίες από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και την ΕΛΑΣ-  για την ανασυγκρότηση του αντάρτικου πόλης και διεργασίες στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη για την επίθεση στο σπίτι του αδερφού του κυβενρητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: