ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.13

Έλληνας στο Λονδίνο ζούσε σαν εκατομμυριούχος ξεγελώντας τις τράπεζες!!!

Σε κάθειρξη επτά ετών καταδικάστηκε ο 44χρονος ομογενής Αχιλλέας Καλλάκης, ο οποίος υποδυόμενος τον...μεγιστάνα, κατάφερε να εξαπατήσει τράπεζες παίρνοντας δάνεια εκατομμυρίων στερλινών, από το 2003-2008. Το βρετανικό δικαστήριο ωστόσο σημείωσε ότι ευθύνη φέρουν εν μέρει και οι τράπεζες επειδή δεν προέβησαν στους απαραίτητους ελέγχους.
Ο Αχιλλέας Καλλάκης και ο συνεργός του Αλεξάντερ Ουίλιαμς (Φωτογραγία: BBC)
Ενορχηστρωτής μιας απάτης που θεωρείται από τις μεγαλύτερες του είδους στην Βρετανία, ήταν ο 44χρονος Αχιλλέας Καλλάκης ο οποίος με πλαστά έγγραφα κατόρθωσε να λάβει δάνεια 740 εκατομμυρίων στερλινών από την Allied Irish Bank, για την αγορά 16 ακινήτων, οι τιμές των οποίων είχαν εσκεμμένα διογκωθεί.
Ο Καλλάκης αξιοποίησε τα χρήματα που κέρδισε από την απάτη για να ζήσει ως εκατομμυριούχος, αγοράζοντας ακίνητα, αυτοκίνητα Bentley, αεροπλάνο και ελικόπτερο.
Ο «μεγιστάνας» εξασφάλισε δάνειο ύψους 29 εκατομμυρίων στερλίνων από την Bank of Scotland για να μετατρέψει ένα παλιότερο φέρι σε σκάφος πολυτελείας. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, είψαν εισπραχθεί τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ από το συνολικό ποσό.
Ο συγκατηγορούμενός του, ο 44χρονος Αλεξάντερ Ουίλιαμς, ο οποίος υποδυόταν τον οικονομικό σύμβουλο του Καλλάκη, καταδικάστηκε σε κάθειρξη πέντε ετών για την δημιουργία πλαστών εγγράφων για να υποστηριχθούν οι ψευδείς ισχυρισμοί του Καλλάκη στις τράπεζες.
"Οι δύο τράπεζες, η Allied Irish Banks και η Bank of Scotland, ενήργησαν αναμφιβόλως απρόσεκτα και απερίσκεπτα καθώς δεν έκαναν πλήρεις έρευνες προτού καταβάλουν τα χρήματα", δήλωσε ο δικαστής Άντριου Γκόιμερ ανακοινώνοντας την ετυμηγορία του.
"Αν και δεν εξισώνω την θέση των τραπεζών με αυτήν ενός νοικοκυριού ή ενός ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που ξεχνάει να ασφαλίσει το σπίτι ή το αυτοκίνητό του και γίνεται το θύμα μιας διάρρηξης ή κλοπής, φέρουν κάποια ευθύνη γι'αυτό που συνέβη", πρόσθεσε.
Ο δικαστής επισήμανε ότι η Bank of Scotland είχε προειδοποιηθεί από τους δικηγόρους της για τους κινδύνους που εγκυμονούσε η αποδοχή μιας συγκεκριμένης εγγυητικής επιστολής από έναν Ελβετό δικηγόρο που υποστήριζε την αίτηση του Καλλάκη για δάνειο.
"Μας κάνει σχεδόν να πιστέψουμε ότι η ανώτερη διοίκηση επέλεξε να παραβλέψει αυτήν την προειδοποίηση στην βιασύνη της να ολοκληρώσει την συμφωνία με κάθε τίμημα", σημείωσε.
"Ωστόσο είναι αρκετά προφανές ότι και οι δύο κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την επικρατούσα τραπεζική κουλτούρα στην οποία όλα γίνονται πολύ γρήγορα και οι έλεγχοι στις αιτήσεις είναι επιφανειακοί και βιαστικοί", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: