ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.13

Εξαίρεση των γιατρών από τη διάταξη «δεν πληρώνω χωρίς απόδειξη» ζητά ο ΙΣΑ.

Ο ΙΣΑ αμφισβητεί το πεδίο εφαρμογής της με αριθμ. Α2-1145/2012 (ΦΕΚ Β 3313/12-12-2012 αγορανομικής διάταξης  

Ο ΙΣΑ με έγγραφό του, της 14-1-2013 αμφισβήτησε το κατά πόσο τα ιατρεία και οι ιατρικές εταιρείες ως φορείς προεχόντως άσκησης ελευθέρου επαγγέλματος εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της διάταξης του άρθρου 1 της παραπάνω αγορανομικής διάταξης σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται η ανάρτηση πινακίδας ότι «Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ- ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ)».
Για το λόγο αυτό ζήτησε από τον κ. Υπουργό όπως άμεσα με ερμηνευτική εγκύκλιο προβεί στην αναγκαία διευκρίνιση ότι κατά την έννοια των παραπάνω διατάξεων στις «επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών» δεν εμπίπτει η άσκηση ελευθερίου επαγγέλματος (ιατρικής, δικηγορίας κλπ).
Το ΔΣ του ΙΣΑ αποφάσισε ότι εφόσον ο Υπουργός εμμείνει στην άποψη ότι στη ρύθμιση αυτή ανήκουν και οι φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ως επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Ενημερώνουμε πάντως τα μέλη μας ότι η παράβαση της εν λόγω αγορανομικής διάταξης συνεπάγεται την επιβολή προστίμου 1000 €.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: