ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.13

Άδωνις Γεωργιάδης, ο μπουμπούκος που έγινε τσουκνίδα!

adonis
Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στη Β’ εκλογική περιφέρεια των Αθηνών και φανατικός υποστηρικτής του Αντώνη Σαμαρά, του Νίκου Δένδια και όλης της παλιοπαρέας.
stratis1του Στρατή Μαζίδη
Αν κάποιος τον γνώριζε τώρα για πρώτη φορά θα θεωρούσε ότι πρόκειται για πρωτοκλασσάτο στέλεχος του παλαιού δικομματισμού. Δυστυχώς όμως για αυτόν πολλοί τον γνωρίζουν από τα παλιά.
Ο μπουμπούκος σύμφωνα με ιδιότητα που του έχει αποδώσει η σύζυγός του έχει μετατραπεί σε τσουκνίδα. Ή, αν προτιμάτε, η παλιά τσουκνίδα που τσιμπούσε, μπολιάστηκε και μετετράπη σε μπουμπούκι του κήπου γνωστού και ως συστήματος, κατεστημένου κτλ.
Ο πάλαι ποτέ πατριώτης ιστορικός και βιβλιοπώλης, αυτός που παρότρυνε (και δυστυχώς για αυτόν ακόμη το πράττει) να σηκωθούμε ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και να αγοράσουμε τα κάθε φορά τελευταία βιβλία ενός κάθε φορά ανεπανάληπτου πακέτου, πλέον υποστηρίζει με πάθος την παραμονή μας υπό καθεστώς κηδεμονίας. Δηλαδή σε απλά ελληνικά ο πάλαι ποτέ περήφανος ως Ελλην, τάσσεται υπέρ της δουλείας. Το πασπαλίζει φυσικά με μπόλικο “γεωστρατηγικό” αλλά δε μας εξηγεί που στο διάολο μας βοήθησε μια φορά η Ε.Ε.
Πρόκειται για τον ίδιο κο Γεωργιάδη ο οποίος δε θα έφευγε ποτέ από το ΛΑ.Ο.Σ.



Βλέποντας δε κι εγώ το παραπάνω σύντομο βίντεο, “αναρωτιέμαι πραγματικά”. Τι; Πώς τελικά κι αυτές οι στέρεες θεωρητικά βάσεις του κου Γεωργιάδη, του υποστηρικτή του Δ’ Ράιχ, πάνω στις εθνικές αξίες με τα χρόνια ξεθώριασαν και τον άφησαν ελεύθερο να μετατραπεί σε δούλο.
Θα μου πείτε, μύγα σε τσίμπησε; Όχι, τσουκνίδα, μπουμπούκι, κάτι τέτοιο. Ήθελα από καιρό να το γράψω αλλά ακούγοντάς τον χθες το βράδυ στην εκπομπή του στο kontra να παραληρεί, να μας δουλεύει με τον Ξένιο Δία και να λέει πως κουράστηκε να δίνει συγχαρητήρια στο Δένδια και ένα σωρό άλλα δεν άντεξα. Έπιασα το στομάχι μου και έκανα εμετό.
Και πραγματικά θα πρέπει κάποια στιγμή να τον μαζέψουν λίγο εκεί στη Συγγρού. Τσιρίζει, διακόπτει, προκαλεί, δυναμιτίζει…
Όμως στο τέλος είπε κάτι πολύ σωστό. Φυσικά για άλλο θέμα. Πως όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο αποκαλύπτονται τα οπίσθιά της…


  http://freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: