ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.13

Προκόπης Παυλόπουλος: "Ναι, παραβιάζουμε το Σύνταγμα αλλά... για λίγο... μετά θα το ξανασεβαστούμε" [Από αδίστακτος "ευθυτενής" Πιτυοκάμπτης και Προκρούστης ... σε έναν καταγέλαστο κωλοτούμπα οσφυοκάμπτη της πολιτικάντικης νοτροοπίας


 "...Υπό τις προαναφερόμενες παλινωδίες και ανακολουθίες της Κυβέρνησης χχχχχχ η σημερινή κατάσταση της οικονομίας μας παραπέμπει στον Πιτυοκάμπτη και στον Προκρούστη της Μυθολογίας μας.  Όπου Πιτυοκάμπτης είναι η Κυβέρνηση χχχχχχ, η οποία έχει δέσει το κορμί της οικονομίας από τις κορυφές της πολιτικής αβελτηρίας και της πολιτικής ανευθυνότητας  και το αφήνει να σχίζεται ως την τελική του εξόντωση.  Και Προκρούστης είναι η Τρόικα, η οποία έχει «ξαπλώσει» την οικονομία μας πάνω στην κλίνη των Μνημονίων, κόβοντας χωρίς κανένα πρόσχημα τα κομμάτια της εκείνα που «περισσεύουν» από τα όρια της κλίνης, όπως τα όρια αυτά καθορίζει κάθε φορά η αδηφαγία των «αγορών».
[Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ
(στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» της 19/02/2011)]


Είναι ο επίλογος από ένα κείμενο (από τα πολλά) που ο κ.Προκόπης Αντικαθιστά το "χχχχχχ" και επιχειρηματολογεί ανάλογα με το που γέρνει η παλάντζα. 

Αλλά ο "ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται",  αδιαμφισβήτητος μάρτυρας το παρακάτω video, 
το οποίο είναι συνέχεια από το προηγούμενο

Ο Προκόπης Παυλόπουλος εμφανίζεται πάντοτε, ως ήρεμος και σοβαροφανής νουνεχής επαγγελματίας  με ένα σχεδόν πάντοτε μειλίχιο ύφος ειλικρινούς παλαιοκομματικού πολιτικάντη που έχει έντονα μέσα του την αγωνία για την τύχη του όχι μόνο για την επόμενη μέρα αλλά και για τις επόμενες  εκλογές.
Αυτό που κάθε φορά όμως ξεχνάει είναι ότι το διαδίκτυο δεν είναι αμφιθέατρο και ότι αυτά που λέει δεν μπορεί να τα τροποποιεί ανάλογα με τις περιστάσεις, θεωρώντας μας ότι είμαστε φοιτητές του πανεπιστημίου του και αποδεχόμαστε αναντίρρητα τις μεταλλασσόμενες θέσεις του ως πάγιες και αυθεντικές, διότι εμείς κρατάμε αρχεία, κρίνουμε συγκρίνουμε και αποκαλύπτουμε μη επιδιώκοντας την εύνοιά του για να μας βαθμολογήσει θετικά.

Έχουμε τις σαλαμάνδριες θέσεις του και ένα video ντοκουμέντο όπου εκτίθεται ανεπανόρθωτα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: