ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.13

Τα αμυντικά σχέδια της χώρας στο σπίτι του Βενιζέλου;

 
Το φωτομοντάζ είναι από το Antista/Chef
Ακούγοντας στο κοινοβούλιο το ανθρώπινο μόρφωμα, που αν από τον λόγο του αφαιρέσουμε  τον στόμφο και την χυδαιότητα, μένουν οι κουταμάρες, να ομολογεί πως έχει σπίτι του αντίγραφα των αμυντικών σχεδίων της χώρας, έμεινα κάγκελο. Ποιος είναι ο Βενιζέλος; Με ποια ιδιότητα κατέχει τα άκρως απόρρητα αμυντικά σχέδια της χώρας; Από πού παίρνει το δικαίωμα για κάτι τέτοιο; Ένας απλός βουλευτής είναι και αρχηγός  ενός μηδαμινού κόμματος. Πολύ ορθά ο κ. Καμμένος και ο κ. Τσίπρας έθεσαν αμέσως το θέμα. Αλλά δεν έφτανε. Έπρεπε να αποχωρήσουν από την αίθουσα της ολομέλειας και να ενημερώσουν τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για το συμβάν. Να ενημερώσουν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Και μετά να συναντηθούν επιτακτικά με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και να θέσουν τα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν. Υπάρχει ομολογία. Το έγκλημα του Βενιζέλου είναι ομολογημένο, αυταπόδεικτο. Και οι ελεεινοί βουλευτές του, τον χειροκροτούσαν. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ούτε που το αντιλήφθηκαν…Και ο Πρωθυπουργός το ίδιο…
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αμέσως έπρεπε να κινητοποιήσει την στρατιωτική δικαιοσύνη και με τις ειδικές δυνάμεις, την ίδια ώρα, να προβούν σε έλεγχο των σπιτιών του εν λόγω Βενιζέλου, ώστε να κατάσχουν όλα τα απόρρητα έγγραφα.
Άραγε τι έγινε από όλα αυτά; Τίποτα. Η χώρα δεν ανήκει σε μας. Η χώρα ανήκει στους δανειστές, στον Ράϊχενμπαχ, στη Γερμανική πρεσβεία, σε κάποιους τρίτους, ίσως και στον Βενιζέλο, αλλά όχι σε μας. Τα αμυντικά σχέδια είναι παιχνιδάκι στρατηγικής, που παίζεται  με μολυβένια στρατιωτάκια… Όρε παιδιά που μας φτάσανε.
 
                                                                           Νίκος Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: