ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.13

ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ??? ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...


Α. Σαμαράς: "Τη Ν.Δ δεν μπορει να την πυροβολήσει κανείς" - Μπράβο αγόρι μου - Μπράβο λέκτορά μου εσύ - Χώρα με τέτοιο πρωθυπουργό δεν έχει τίποτε να φοβάται - Γιατί??? Γιατί παραδίδεται...

Και για του λόγου το αληθές πάρτε και φωτογραφία να έχετε...



Συμπέρασμα: Μην πυροβολείτε τους πυροβολημένους...
Σαμαράς έξω από τα γραφεία του κόμματος: "Τη Ν.Δ. δεν μπορεί να την πυροβολήσει κανείς" - Από μάγκνουμ η βολίδα στην ταράτσα του κόμματος... 
Ξετυλίγεται σιγά - σιγά το κουβάρι της επίθεσης εναντίον των κεντρικών γραφείων της ΝΔ τα ξημερώματα. Η δεύτερη βολίδα που βρέθηκε στην ταράτσα του κτιρίου δεν είναι από καλάσνικοφ αλλά από 38αρι μάγκνουμ σπέσιαλ. 
Αυτό προβληματίζει τους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής, αφού το μάγκνουμ δεν έχει χρησιμοποιηθεί άλλη φορά σε τρομοκρατική επίθεση, αλλά ήταν πολλές φορές σε ευρήματα σε γιάφκες του Επαναστατικού Αγώνα και της ΣΕΧΤΑΣ. Τριανταοκτάρι περίστροφο κρατούσε και ο Λάμπρος Φούντας στην συμπλοκή με τους αστυνομικούς στην Δάφνη στις 10/03/2010.

Ακόμα ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν η βολίδα που βρέθηκε στην ταράτσα είναι από την σημερινή επίθεση ή πρόκειται για τυχαίο εύρημα.

Πολλά θα δείξουν πάντως τα ευρήματα της βαλλιστικής. Οι αστυνομικοί εκτιμούν επίσης ότι το περιστατικό συνδέεται με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Όπως λένε χαρακτηριστικά, είναι ίσως μια παρορμητική, ερασιτεχνική αλλά με απόλυτο συμβολισμό κίνηση ίσως και "υπολλειμάτων" των Πυρήνων της Φωτιάς για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας σε καταλήψεις αλλά και τις δυο συλλήψεις για τρομοκρατία.
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: