ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.13

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΑΔΙΣΜΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΟΧΗ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΝΝΑ


Η εικονιζόμενη γερμανική χριστουγεννιάτικη κάρτα (προς 1,10 Ευρώ τα έντεκα αντίτυπα) απεικονίζει τις οφειλέτριες χώρες της Γερμανίας ως κεράκια που στολίζουν το παραδοσιακό γερμανικό χριστουγεννιάτικο στεφάνι adventskranz. Η Ιταλία φλέγεται, η Πορτογαλία και η Ισπανία αγωνιούν για τη σειρά τους και η Ελλάδα έχει ήδη λιώσει… Γερμανικό χιούμορ; Ευσεβείς πόθοι; Η κάρτα αυτή, που υποτίθεται ότι έγινε για να εύχονται συγγενείς και φίλους με αφορμή τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, δείχνει παραστατικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί άλλους -κατά τα λοιπά φίλους- λαούς της Ευρώπης με ιστορία και πολιτισμό μεγαλύτερο από το δικό τους. Λίγες δεκαετίες αφότου αιματοκύλισαν -για δεύτερη φορά μάλιστα- την Ευρώπη, οι Γερμανοί αποδεικνύουν ότι ο προτεσταντισμός τους έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στον πλούτο και απεμπόλησε την Αγάπη. Ο συμπατριώτης τους Μαξ Βέμπερ μας είχε προειδοποιήσει σχετικά από το 1904 με το βιβλίο του «Η προτεσταντική ηθική και το πνεύμα του καπιταλισμού». Τα ίδια επεσήμαινε και ο Κέυνς με ακόμη πιο αυστηρό ύφος λέγοντας ότι: » Ο Γερμανός δεν καταλαβαίνει και δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα, παρά μόνο τον εκφοβισμό, δεν δείχνει καμία γενναιοδωρία ή ενδοιασμό στις διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει πλεονέκτημα που δεν θα κοιτάξει να εκμεταλλευθεί και κανένα σημείο στο οποίο δεν θα ξέπεφτε χάριν του κέρδους – ενώ είναι άνευ τιμής, υπερηφάνειας ή οίκτου. Ως εκ τούτου δεν πρέπει ποτέ να διαπραγματεύεσαι με ένα Γερμανό ή να συμφιλιώνεσαι μαζί του – πρέπει να του υπαγορεύεις…. ”
Προφανώς οι πολιτικοί μας αγνούν και τον Βέμπερ και τον Κέυνς και στηρίζουν τις ελπίδες του Έθνους μας στη Γερμανική ευσπλαχνία… Δική μας ελπίδα ότι κάποιος από τους Γερμανούς φίλους τους θα τους στείλει αυτή τη χριστουγεννιάτικη κάρτα – μέρες που είναι- και ίσως ένα ίχνος έστω πληγωμένης εθνικής υπερηφάνειας μέσα τους τους κάνει να σκεφτούν…
Κατά τα λοιπά οι Γερμανοί, όσο και να μας θέλουν »λιωμένους» πρέπει να ξέρουν ότι το σχήμα βρις -τη – νέμεσις- τίσιςπαραμένει διαχρονικό και αναλλοίωτο…

(Την κάρτα βρήκαμε στο http://www.rakuten.de/postkarten-zu-weihnachten/inkognito-adventskranz-haderer-postkarte-698314176.html )

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: