ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.13

Το δίκτυο “Fuck Angela Merkel” στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος !!!


 Fuck Angela Merkel είναι η ονομασία ασύρματου δικτύου προφανώς κάποιου επαγγελματία ή κάποιου που θέλει να κάνει πλάκα στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αυτό η γνωστή κίτρινη Bild θεώρησε ότι αποτελεί είδηση αναφέροντας ότι «Τόσο ξεδιάντροπη είναι η ονομασία ενός δικτύου WLAN στο αεροδρόμιο της Αθήνας».
Η Γερμανική εφημερίδα που ειδικεύεται στο να κάνει την τρίχα … τριχιά δημιουργεί θέμα εκεί που δεν υπάρχει χρησιμοποιώντας έναν Ελληνογερμανό επιχειρηματία ο οποίος θίγεται από το … δίκτυο και λέει ότι όλοι οι φίλοι του Έλληνες αγαπούν τη Μέρκελ.Προφανώς πρέπει να είναι ο ένας και μοναδικός Έλληνας που έχει φίλους που όλοι δηλώνουν ότη η Καγκελάριος είναι η μεγάλη τους αγάπη.
Δείτε τι γράφει η Bild
«Είναι απλά αδιανόητο:
Σάββατο 8 το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα, πρωτεύουσα της Ελλάδας.
Ο Ελληνογερμανός επιχειρηματίας Δημήτριος Τριάδης (42 ετών) τσεκάρει μετά από ταξίδι για δουλειές στην Ελλάδα κατά την πτήση επιστροφής του στο Ντίσελντορφ. Στη θυρίδα Β02 θέλει να τσεκάρει τα Emails του και πρέπει να διαλέξει γι’ αυτό ένα δίκτυο  WLAN για το iPhone του.
Απίστευτο: Το μόνο διαθέσιμο δίκτυο ονομάζεται «F… Angela Merkel»!
Ποιος κάνει ένα τέτοιο δίκτυο;
Ο Δημήτριος Τριάδης είναι εξοργισμένος. Ο επιχειρηματίας δηλώνει στη BILD: «Δεν μπορώ να το διανοηθώ! Μόνο ένας ηλίθιος μπορεί να δώσει σε ένα ορατό σε όλους δίκτυο ένα τόσο απαξιωτικό όνομα».
Ο Τριάδης γνωρίζει εκ πείρας, ότι πολλοί Έλληνες είναι πολύ ευγνώμονες για τις γερμανικές βοήθειες: «Ανάμεσα στους Έλληνες φίλους μου δεν υπάρχει ούτε ένας, που να μισεί τη Γερμανία ή την Καγκελάριο».
Γιατί το αθηναϊκό αεροδρόμιο το επιτρέπει να δυσφημείται η Γερμανίδα Καγκελάριος; Η BILD ζήτησε εξηγήσεις. Πληροφορίες του αεροδρομίου: Το δίκτυο «δεν είναι επίσημο». Ο κάθε περαστικός θα μπορούσε να το είχε δημιουργήσει με στικάκι του internet.

Γνώμη της BILD: Να το κλείσετε πολύ γρήγορα».

paganeli

Δεν υπάρχουν σχόλια: