ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.13

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑΞΑ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΑΝΔΡΕΑΣ -ΓΙΩΡΓΟΣ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΣλοβένικη ιστοσελίδα με βιογραφίες προσωπικοτήτων, εμφανίζει τον Ανδρέα Παπανδρέου, ως καταδότη συντρόφων του, στο καθεστώς Ι. Μεταξά...

Πολλές φορές συμβαίνει, να ψάχνω για κάτι και να μου προκύπτουν άλλα θέματα. Έτσι και τώρα, ενώ έψαχνα για τον Γεώργιο Παπανδρέου, βρέθηκα σε Σλοβένικη ιστοσελίδα με βιογραφικά διεθνών προσωπικοτήτων και με έβγαλε στον Άνδρέα Παπανδρέου. Αυτά που διάβασα, ενισχύουν τις θέσεις εκείνων, που θεωρούν τον Ανδρέα Παππανδρέου, σαν ιδιαίτερα διφορούμενη προσωπικότητα. Αυτό που ξεχώρησα και το εμφανίζω σε εικόνα και είναι η σχετική ανάρτηση, το λινκ της οποίας έχω στο τέλος της ανάρτησής μου. Δεν γνωρίζω κάν, αν έχει ξαναδημοσιευθεί το θέμα. Αν η μετάφραση δεν βγήκε σωστά, όποιος γνωρίζει ας με ανημερώσει. Η ιστοσελίδα RTV.SLO γράφει τα παρακάτω:

«Γεννήθηκε ο Έλληνας πολιτικός Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου.
ΠΗΓΗ: 15η Φεβρουαρίου 2012 00:00  –  Reuters
1919 (5 Φεβρουαρίου), γεννήθηκε ο Έλληνας οικονομολόγος και πολιτικός Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος ήταν τρεις φορές Πρωθυπουργός της Ελλάδα (21 Οκτωβρίου 1981 έως 2 Ιουλίου 1989 – δύο συνεχόμενες θητείες μαζί -. Και 13 Οκτωβρίου 1993-1922 Ιανουάριο του 1996).
Γεννήθηκε στη Χίο. Ο πατέρας του υπήρξε ο Έλληνας φιλελεύθερος πολιτικός Γεώργιος Παπανδρέου. Μητέρα του ήταν η... 


Σοφία Mineyko, η οποία ήταν κατά το ήμισυ Πωλονέζα (κατά το ήμισυ ήταν Εβραία). Ο Ανδρέας εισήλθε το 1937 στο πανεπιστήμιο της Αθήνας και από το 1938 ήταν ενεργό μέλος των τροτσκιστών.
Από το 1936, η Ελλάδα κυβερνάται από έναν δικτάτορα, τον Ιωάννη Μεταξά, και λόγω του αριστερού ακτιβισμού, ο Παπανδρέου φυλακίστηκε το 1939 και βασανίστηκε. Αυτός και μερικοί άλλοι, θα κυκλοφορούν λίγο αργότερα ελεύθεροι, αφού συνεργάστηκαν με την αστυνομία, η οποία αξιοποίησε τις πληροφορίες τους, και συνέλαβε τους περισσότερους ακτιβιστές (τροτσκιστές).
Όταν βγήκε από τη φυλακή, εκμεταλλεύτηκε τις οικογενειακές διασυνδέσεις οικογένεια, που τον βοήθησαν να φύγει από τη χώρα. Το 1942, γράφτηκε στο Χάρβαρντ, όπου έλαβε αργότερα το διδακτορικό του στα οικονομικά. Μέχρι το 1947 έχει αρχίσει να διδάσκει σε αυτό. Εκείνη την εποχή (το 1944) του δόθηκε αμερικανική υπηκοότητα και υπηρέτησε στο στρατό των ΗΠΑ. Αργότερα δίδαξε στα Πανεπιστήμια της Μινεσότα, στο Μπέρκλεϊ, στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, στη Νέα Yorkη, στο Τορόντο και σε άλλα.
  
Το 1951 παντρεύτηκε μια Αμερικανίδα, την Margaret Chant, με την οποία απέκτησε τρεις γιους και μια κόρη. Το 1959 επέστρεψε στην Ελλάδα ως επικεφαλής του Οικονομικού προγράμματος έρευνας και ανάπτυξης. Ένα χρόνο αργότερα, έγινε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Διευθυντών του οργανισμού Οικονομικών Ερευνών στο κέντρο της Αθήνας και σύμβουλος ελληνικών τραπεζών. Το 1963 ο πατέρας του έγινε πρωθυπουργός, και ο Ανδρέας ανέλαβε επικεφαλής της οικονομία της χώρας….»

Δεν υπάρχουν σχόλια: