ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.13

ΤΟ "ΒΟΡΙΔΕΪΚΟ" ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ



Όλοι οι καταδικασμένοι και κρατούμενοι για τρομοκρατία είναι αναρχικοί και αριστεροί, απάντησε ο Μ.Βορίδης στην υπόθεση του Μ.Γλέζου ότι πίσω από την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ κρύβονται «φίλιες» προς αυτήν παρακρατικές οργανώσεις.


Το θερμόμετρο στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου ανέβηκε απότομα το πρωί της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συζήτησης. Αιτία, ήταν η τοποθέτηση του Μανώλη Γλέζου του ΣΥΡΙΖΑ, που επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία και άλλους, που συνδέουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την τρομοκρατία.
Νιώθουμε ότι υπάρχει πρόβλημα ενοχοποίησής μας. Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός, κάθε φορά που συμβαίνει ένα επεισόδιο -όσο τρομερό κι αν είναι, εναντίον οποιουδήποτε κόμματος- να θεωρούμεθα ένοχοι και να οφείλουμε να απαντήσουμε. Γι' αυτό το λόγο θα ήθελα να πω στη Νέα Δημοκρατία ότι από όλη τη δήλωσή της ξέρουμε ότι θα συνεχίσει να κάνει τον αγώνα που θέλει σύμφωνα με την ιδεολογία της, χωρίς να τρομοκρατείται. Αυτό το δέχομαι και το χαίρομαι ειδικά.
Αλλά θέλω να εξετάσει η Νέα Δημοκρατία το γεγονός, μήπως κάποιος οφελείται και ποιος οφελείται από αυτά τα γεγονότα; Δεν οφελείται, οπωσδήποτε, η Αριστερά. Κάποιος άλλος οφελείται. Και μήπως προέρχεται αυτή η ενέργεια από παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη Νέα Δημοκρατία;



Στο σημείο αυτό οι βουλευτές που κάθονταν στην πτέρυγα εξερράγησαν  οδηγώντας και τον κ.Γλέζο σε έντονη αντίδραση, καθώς τους «συνεχάρη» και είπε ότι ο ίδιος δεν διέκοψε ποτέ κανέναν και ότι η διακοπή σημαίνει απουσία επιχειρημάτων
 
 
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Μάκης Βορίδης από την Νέα Δημοκρατία ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, ο οποίος απέρριψε τις αιτιάσεις του κ.Γλέζος:
Ούτε ως υπονοούμενο, ούτε ως ενδεχόμενο δεν μπορεί να γίνεται δεκτό ότι δήθεν επειδή επικοινωνιακά μετακινείται το κέντρο βάρους της συζήτησης από τα μεγάλα προβλήματα στην τρομοκρατία οφελείται η Νέα Δημοκρατία, άρα μήπως οι παρακρατικοί και οι φίλιες δυνάμεις στη Νέα Δημοκρατία βρίσκονται πίσω από την ενέργεια.
Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται αυτά και θα μου επιτρέψετε πάρα πολύ κ.Γλέζο να σας πω, έχουμε καταδικασμένους τρομοκράτες. Εχουμε και προσωρινά κρατούμενους τρομοκράτες. Ουδείς εξ αυτών είναι τρομοκρατικός (σ.τ.σ. προφανώς εννοεί παρακρατικός), είναι όλοι άνθρωποι αναρχικοί και άνθρωποι της άκρας αριστεράς. Αυτή είναι η πραγματικότητα για την ταυτότητα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα. Λυπάμαι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το αναγνωρίσετε και σεις.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ Έθνος
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα τους είπε ο Βορίδης, ιδιαίτερα στον λάτρη του Στάλιν και του Χότζα.

Καμμιά αντίσταση δεν έκαναν οι κουμμουνιστές στην Κατοχή. Απλώς κατέσφαζαν όποιους έλληνες δεν ήταν μπολσεβίκοι, και προκαλούσαν τα αντίποινα των Γερμανών με αναίτιες κατακρεουργήσεις απομονωμένων στρατιωτών τους.

Πάρτε μια ιδέα:
http://www.youtube.com/watch?v=3YrCQGXYR9g

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΠΩ!! Καλά ρε!!! γόνος ΚΑΤΑΔΟΤΗ πρεπει να εισαι εσυ!!! Αντε στα τσακιδια ρε προδοταρα!!! Όταν οι ελληνες ετρωγαν μπομποτα εσυ έτρωγες γουρουνοπουλα στην κατοχή από τον πατερα σου ή παππου σου συνεργατη των γερμανων!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑ ΛΑΚΕ

Zaglos είπε...

Ο παππούς είναι η προσωποποίηση του ψευδους! Όλοι που υπηρετήσαμε στον στρατό ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν ανηρτημένες σημαίες μετά την δύση του Ηλιου! Ο γλέζος έκλεψε την σημαία των γερμανών που φυλασσόταν στο αφύλακτο κουτί την νύχτα, και έγινε ήρωας από την αριστερά για ένα ψέμα!

Ανώνυμος είπε...

Ο hrwas Μανώλης Γλέζος προσκυνά δακρυσμένος τον μπολσεβίκο αρχιδολοφόνο και ανθέλληνα Χότζα:

http://www.youtube.com/watch?v=m0cXQNF1xpE