ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.13

Βόμβα Τόμσεν: Δεν είναι βιώσιμο το χρέος

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος σταθεροποίησης θα εξαρτηθεί  από την έγκαιρη μείωση του χρέους και από τη χρηματοδοτική συνδρομή των ευρωπαϊκών μηχανισμών, τόνισε ο επικεφαλής του κλιμακίου  του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν, επισημαίνοντας  με τα σημερινά δεδομένα το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο μακροπρόθεσμα.
 Μιλώντας σε πρες κονφερανς  για την της έκθεση του Ταμείου που δόθηκε σήμερα στη δημοσίότητα, ο κ. Τόμσεν επισήμανε ότι οι δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει οι Ευρωπαίοι για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού δεν είναι σαφείς και συγκεκριμένες, αλλά γίνονται αποδεκτές από το ΔΝΤ, προκειμένου να συνεχίσει τις εκταμιεύσεις.
Ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ είπε επίσης ότι το ελληνικό πρόγραμμα είναι επαρκώς χρηματοδοτημένο μέχρι το 2014 και δεν μπορεί ακόμη  να αποφανθεί κανείς αν θα χρειαστεί πρόσθετη χρηματοδότηση από τις αρχές του 2015 ή νωρίτερα.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: