ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.13

Χορός λιστών και… μυστικών


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Φαρσοκωμωδία με… χοροεσπερίδα ξένων και ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, απίστευτα «ξεχασιάρηδες» υπουργούς που χάνουν ή αφήνουν επί μήνες στο συρτάρι τους στοιχεία-φωτιά, που τους δίνουν οι πάσης φύσεως κατάσκοποι, εκπληκτικά νομοταγείς δημόσιους λειτουργούς που δεν κάνουν το παραμικρό, αν δεν λάβουν εντολή από τον υπουργό τους και πολλά άλλα ευτράπελα έχει καταντήσει πλέον η διαβόητη λίστα Λαγκάρντ.
Αλλες χώρες πληρώνουν αδρά και αποκτούν με παράνομα μέσα μια λίστα ανάλογη και μέσω αυτής βάζουν στα ταμεία του κράτους έσοδα μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ από φοροφυγάδες που εντοπίζουν μέσω της λίστας. Στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έδωσαν οι Γάλλοι τζάμπα τη λίστα Λαγκάρντ και… γέμισε η Ελλάδα αντίγραφα, αλλά από εισπράξεις ούτε ευρώ!
Αδιαφορούν για την ουσία της υπόθεσης όλοι οι πολιτικοί. Καθόλου δεν τους ενδιαφέρει η είσπραξη διαφυγόντων φόρων. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η δυνατότητα να προσποριστούν προσωπικό κέρδος στριμώχνοντας κάποιον πολιτικό αντίπαλο, να εκβιάσουν ή να καλύψουν κάποιον ισχυρό οικονομικό παράγοντα.
Το ίδιο παιχνίδι παίζουν και οι ξένοι – Γάλλοι, Γερμανοί, Αμερικανοί. Ούτε αυτοί κόπτονται για την πορεία των δημοσιονομικών της Ελλάδας. Με τις λίστες που δίνουν ή διοχετεύουν, πειραγμένες ή μη, οι αντίστοιχες μυστικές υπηρεσίες επιχειρούν να προωθήσουν συμφέροντα της χώρας τους μέσω ενδεχομένως «διακριτικών» εκβιασμών κάποιων γηγενών πολιτικών, στους οποίους υπενθυμίζουν αμαρτήματα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν. Η υπονόμευση επίσης άλλων πολιτικών που προωθούν τα συμφέροντα ανταγωνιστικής ξένης δύναμης υπηρετείται συχνά με τη δημοσιοποίηση διαφόρων λιστών.
Η ανάμειξη υπηρεσιών ξένων χωρών, η οποία δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά και η ιδιοτελής δραστηριότητα Ελλήνων πολιτικών για προσωπικό όφελος οδηγούν σε αυτόν τον… πληθωρισμό από αντίγραφα της λίστας Λαγκάρντ που έπνιξαν την Ελλάδα. Αλλοι θέλουν να εκθέσουν κάποιους, άλλοι να καλύψουν κάποιους άλλους, άλλοι να στείλουν μηνύματα εκβιασμού απαιτώντας υποταγή, με τελικό αποτέλεσμα η υπόθεση να γίνεται όλο και πιο περίπλοκη. Διευρύνονται διαρκώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται – πρωθυπουργοί, υπουργοί, πρέσβεις, υπηρεσιακοί παράγοντες και πάει λέγοντας.
Θα συγκαλύψει τελικά η Βουλή τους ενόχους αυτής της ιστορίας, εδραιώνοντας τη λαϊκή πεποίθηση ότι όλοι οι πολιτικοί των κομμάτων εξουσίας είναι συνένοχοι σε ανάλογες υποθέσεις. Ακόμη και αν παραπέμψουν κανέναν, έτσι για τα μάτια του κόσμου, θα του απαγγείλουν ασήμαντες κατηγορίες, ώστε και αυτός να πέσει στα μαλακά – χώρια που μόνο… «πολιτικά πτώματα» είναι αυτά που παραπέμπονται συνήθως σε τέτοιες περιστάσεις.
Πανευτυχείς ο Αντ. Σαμαράς και η ΝΔ, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να συνεχιστεί η ενασχόληση του φιλοθεάμονος ελληνικού κοινού με τα «στικάκια» που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, με όλο και πιο πρώιμες ημερομηνίες παραγωγής, μπερδεύοντας το κουβάρι – επίτηδες φυσικά. Μόνο κέρδη έχει η Δεξιά, όπως εξελίσσεται η ιστορία. Οι νέοι, όλο και βαρύτεροι φόροι, περνούν με διαρκώς μικρότερες αντιστάσεις, όσο ο κόσμος χαζεύει τις ξαδέρφες του Παπακωνσταντίνου.
Το ΠΑΣΟΚ αποδυναμώνεται ακόμη περισσότερο μέσα από αυτήν τη διαδικασία. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γίνεται πιόνι στα χέρια του πρωθυπουργού. Η ΝΔ απομένει μοναδικός συγκροτημένος πόλος στο αστικό στρατόπεδο. Οι ισχυροί επιχειρηματικοί παράγοντες στηρίζουν όλο και πιο αποφασιστικά την κυβέρνηση της ΝΔ με «τσόντες» το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Τι άλλο να θέλει ο Αντώνης Σαμαράς;
Το μυστικό της λίστας είναι άλλο, δεν είναι μόνο ή κυρίως οι ξαδέρφες του Παπακωνσταντίνου. Ουδείς ασχολείται όμως με αυτό. Μόνο οι εκ βαθέων επαΐοντες έχουν καταλάβει πόσο «εκρηκτική» είναι η λίστα αυτή – γιατί μόνο αυτοί γνωρίζουν πόσα και ποια από αυτά τα άγνωστα σε εμάς τους υπόλοιπους πρόσωπα είναι «βιτρίνες» ή «ταμίες» πολιτικών! Φαινομενικά άσχετα άτομα, δηλαδή, που καλύπτουν τις μίζες που έχουν πάρει διάφοροι πολιτικοί! Αυτό εμείς δεν θα το μάθουμε ποτέ – και σίγουρα αποκλείεται να το μάθουμε από κάποια επιτροπή της Βουλής. Μόνο αυτοί γνωρίζουν – και αυτοί δεν μιλούν ποτέ για τέτοια θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: