ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.13

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

    EΘΝΙΚΟΣ  ΛΑΪΚΟΣ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ  «Ε.ΛΑ.Σ»
     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                 Αθήνα 14η Ιανουαρίου 2013 

Σήμερα που το Έθνος βρίσκεται υπό κατοχή με την συμμετοχή μιάς κυβερνητικής οπερέτας που πρόδωσε τον Λαό, την Δημοκρατία, τον Στρατό, την Πατρίδα και το Έθνος, μιάς ερμαφρόδιτης τρισυπόστατης «κυβέρνησης» υποτακτικής των τραπεζών, μιάς «κυβέρνησης» που δολοφονεί ένα ολόκληρο έθνος, εμείς βάλουμε ευθέως εναντίον εκείνων που με την σιωπή τους γίνονται συναυτουργοί στην συντελούμενη Εθνοκτονία. 
Με συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης προς το Έθνος μας και με την βεβαιότητα ότι: «Υπάρχουν και στην Αθήνα Δικαστές», στην αποκοτιά μας να βάλουμε τους δικαστές και τους εισαγγελείς ενώπιον των ευθυνών τους, ως  ύστατη προσπάθεια υπεράσπισης του Έθνους, Σας καλούμε να υπογράψετε το επισυναπτόμενο εξώδικο, εσείς και όσοι άλλοι γνωρίζετε. 
Η υποχρέωση τήρησης του Συντάγματος και των Νόμων που συνάδουν προς αυτό,
είναι καθήκον όλων μας, επιδιωκόμενο με κάθε τρόπο, και ο μόνος τρόπος σωτηρίας
της χώρας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει, να ολιγωρήσει, να κωφεύσει, να φερθεί υστερόβουλα και άνανδρα. «Εἷς οἰωνὸς ἄριστος ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης» μας λέει ο Θείος Όμηρος και: «Μητρός τε καί πατρός τε καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιότερον ἐστι πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιότερον καί ἐν μείζονι μοίρα καί παρά θεοῖς καί πάρ΄ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι.» διδάσκει ο Σωκράτης. 
Εμείς, ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ, παρατασσόμεθα ενωμένοι σε σχηματισμό μάχης έναντι του κοινού εχθρού και σας θέλουμε μαζί μας. Όλοι μαζί, μπορούμε να νικήσουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!
Καλούμε κοντά μας τους συγγενείς των 3.124 αθώων θυμάτων που αυτοχειριάσθηκαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση και το επερχόμενο κολαστήριο. Καλούμε σε συστράτευση τους 1.147.372, μέχρι σήμερα καταγεγραμμένους Έλληνες, που σύρθηκαν στην ανεργία. Απευθυνόμαστε στους μέχρι σήμερα 1.216.410 επιχειρηματίες που έβαλαν λουκέτο στα καταστήματά τους. Καλούμε τους 350.000 αγρότες που θα αντιμετωπίσουν αύριο την αρπαγή της γής τους. Απευθυνόμαστε στα 2,8 εκατομμύρια συνταξιούχους, τα άλλοτε «τιμημένα γηρατειά», που θα υποστούν την οικονομική εξαθλίωση. Καλούμε τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα να ακολουθήσει τον δρόμο μας της σύγκρουσης με το κατεστημένο.
Αν οι Έλληνες δεν ξεσηκωθούμε εναντίον αυτής της λαίλαπας που θα σαρώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ από το σχέδιο αυτό της συντελούμενης ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ της ελληνικής φυλής με αιχμή την πλήρη ανομία των εξουσιαστών.
Εμείς δίνουμε την μάχη μας για την αποκατάσταση της νομιμότητος και σας καλούμε να συνταχθείτε με τις προσπάθειές μας. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. Δεν θα τους χαρίσουμε το Έθνος μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την πατρίδα μας. Δεν θα τους χαρίσουμε την Ελλάδα μας. Δεν θα τους χαρίσουμε  την ΖΩΗ μας. Όποιος θέλει ας ακολουθήσει να ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.
Ας θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες, η Ιστορία το προστάζει!!!!
                                             Για τον Ε.ΛΑ.Σ.

Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας     Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου 
                  Τηλ: 210 3241961               Τηλ: 210 8239965
http://www.e-tel.gr/elas/ elas@otenet.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: