ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.13

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ


Στην αμερικανική εφημερίδα «Oregonian» μιλάει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή την ομιλία του στο Πόρτλαντ, ο οποίος εκτός από τις αναφορές στις φοιτητικές του ημέρες αναλύει και την πολιτική που ο ίδιος ακολούθησε και κρίνει τη μέχρι τώρα πορεία του διαδόχου του Αντώνη Σαμαρά.
Ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι δεν ευθύνεται η Ελλάδα για την οικονομική κρίση που επηρεάζει ολόκληρη την Ευρώπη υποστηρίζοντας ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας και ιδιαίτερα η τελευταία της Νέας Δημοκρατίας (πριν από τις εκλογές του 2009) κακοδιαχειρίστηκαν την οικονομία με αποτέλεσμα να καταλήξει η χώρα με ένα τεράστιο έλλειμμα.
«Σύμφωνα με την ορθοδοξία, που τότε επικρατούσε στην Ευρώπη, αν εμείς απλά περικόπταμε, αν απλά κάναμε λιτότητα, τότε τα προβλήματα θα επιλύονταν και οι αγορές θα έκαναν πίσω» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Υπεραμύνθηκε, ακόμη, των μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησής του τονίζοντας ότι γνώριζε το πολιτικό κόστος που αναλαμβάνει από κινήσεις όπως το κόψιμο των συντάξεων και μισθών.
«Ήμουν εντάξει με αυτό, εφόσον μπορούσα να βοηθήσω τη χώρα μου να αποφύγει την πτώχευση, πράγμα που κάναμε.Οι άνθρωποι που είχαν πάρε-δώσε με την εξουσία, το χρήμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ήταν τόσο χαρούμενοι» σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός.
Εξέφρασε , ακόμη, τη βεβαιότητά του ότι η χώρα μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους μείωσης του χρέους που έχει θέσει το ΔΝΤ, δίνοντας ως παράδειγμα τις εκθέσεις του ίδιου του Ταμείου το οποίο συνεχώς αναθεωρεί τις απόψεις του.
«Πλησιάζουμε τώρα ένα πρωτογενές πλεόνασμα και δεν θα έχουμε κανένα πρωτογενές έλλειμμα το 2013. Αυτή είναι μια μεγάλη, μεγάλη αλλαγή. Έχουμε μεταρρυθμίσει το φορολογικό μας σύστημα. Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στο σύστημα υγείας. Είχαμε περίπου 60 περιφέρειες στην Ελλάδα και τώρα υπάρχουν μόνο 13. Είναι σαν να κόβεις 50 πολιτείες σε 13 και να γίνεις πιο αποτελεσματικός» τονίζει.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού και για τον Αντώνη Σαμαρά υπογραμμίζοντας ότι δεν ήταν πολύ συνεργάσιμος όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση, ωστόσο, αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει εντελώς τη στάση του και βαδίζει στα βήματα του κ. Παπανδρέου.
«Τώρα νομίζω ότι έχει αλλάξει εντελώς τον σκοπό του. Αποδέχθηκε ουσιαστικά το πρόγραμμα που είχα εγώ ακολουθήσει» αναφέρει με νόημα για τον πάλαι ποτέ συμφοιτητή του ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε και για διάφορα άλλα θέματα όπως για το ότι στο Πανεπιστήμιο συνήθιζε να παίζει κιθάρα για να προσελκύσει γυναίκες, παραδεχόμενος ότι δεν πετύχαινε πάντα, ενώ χαρακτήρισε καινοτομία την χρήση του Goole Maps από τις ελληνικές υπηρεσίες για να ανακαλύψουν ποιοι έχουν πισίνες και δεν τις έχουν δηλώσει.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: