ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.13

Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα!

Η πλήρης δικογραφία Πεπόνη έφτασε στους βουλευτές λίγα λεπτά πριν την ψηφοφορία, με προφανή στόχο να μην έχουν εικόνα…



Τεράστιο πολιτικό θέμα προκύπτει από το χρόνο κατά τον οποίο παράλαβε η Βουλή τις εκατοντάδες σελίδες υλικού αλλά και hardware που έστειλε ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος κ. Γ. Πεπόνης για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη.
Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένοςτο τεράστιο υλικό ήταν διαθέσιμο στους βουλευτές μόλις λίγα λεπτά πριν την ψηφοφορία!
Με προφανή στόχο, κανείς από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία για την παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή των εμπλεκομένων στην εξαφάνιση και την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ να μην έχει την πρακτική δυνατότητα να μελετήσει τη δικογραφία.
Και, βέβαια, κανείς από τους βουλευτές να μην έχει εικόνα για τις πραγματικές ευθύνες και την ουσία της υπόθεσης. Και, άρα, να ψηφίσει στα τυφλά και -κυρίως- υπακούοντας στις κομματικές εντολές, διασφαλίζοντας την επίτευξη του στόχου της τρικομματικής: να βγουν από το κάδρο των ευθυνών οι Παπανδρέου, Παπαδήμος και Βενιζέλος!
Εκτός από το usb stick, στο υλικό -τον πλήρη κατάλογο του οποίου αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr- περιλαμβάνονται έξι ένορκες εξετάσεις μαρτύρων, τρεις ανωμοτί καταθέσεις και έγγραφες εξηγήσεις (των συγγενών του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και των πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ), τα περιεχόμενα του usb stick, έγγραφα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του υπουργού Οικονομικών κ.ά.
Ο κ. Πεπόνης έκανε -και με το παραπάνω- το καθήκον του στην υπηρεσία της Δικαιοσύνης. Πλέον, και αφού ο κ. Ρουπακιώτης απέστειλε όλο το υλικό στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, το σύνολο του πολιτικού μας κόσμου έχει στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία προκειμένου να προχωρήσει στην απόδοση ευθυνών και στην τιμωρία των ενόχων. Για να δούμε αν, αυτή τη φορά, οι πολιτικοί μας θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων…
Μάλιστα υπήρξε και πρόταση την αντιπολίτευσης η ψηφοφορία να γίνει αύριο προκειμένου να προλάβουν οι βουλευτές να μελετήσουν τη δικογραφία η οποία όμως απερρίφθη από τον Ευάγγελο Μειμαράκη.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: