ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.13

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ:Θεοφάνης Μαλκίδης «Οικονομική και Πολιτική Συνιστώσα της Κρίσης: η Κοινωνική Γενοκτονία στην Ελλάδα»

Ομιλία του διδάκτορα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών κ. Θεοφάνης Μαλκίδης με θέμα «Οικονομική και Πολιτική Συνιστώσα της Κρίσης: η Κοινωνική Γενοκτονία στην Ελλάδα», που έγινε στις 20.10.12 στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Ξάνθη, στα πλαίσια ημερίδας που διοργάνωσε το σωματείο “Ενωμένη Ρωμηοσύνη” με θέμα «Πτυχές και αιτίες της σύγχρονης κρίσης. Προτάσεις εξόδου από αυτήν».




 


ΣΧΟΛΙΟ: 

Τα εγκλήματα που τελέστηκαν και τελούνται στην Ελλάδα μετά τις εκλογές του 2009 δεν αφορούν μόνο την γενοκτονία των Ελλήνων αλλά και άλλα σοβαρότατα εγκλήματα όπως η έσχατη προδοσία. 
Για την γενοκτονία και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως αναφέρεται άλλωστε και στο βίντεο, έχουν ήδη σταλεί στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης 4 καταγγελίες (ICC Appealsκαι έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ένα ηλεκτρονικό αίτημα με το οποίο καλείται ο  Εισαγγελέας του ΔΠΔ να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες ( να ξεκινήσει τις έρευνες και να στείλει ενώπιον δικαστήριου όλους τους υπευθύνους ). Για να υπογράψετε το αίτημα κάντε κλικ εδώ.
(Απαιτούνται μόνο ένα όνομα, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συμπληρώστε αυτά τα πεδία του εντύπου διευκρινίστε την χώρα και τελειώσατε. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε να μην δημοσιευτεί το όνομα σας στη λίστα των υπογραφών. Το e-mail ούτως η άλλως δεν δημοσιεύεται και δεν χρησιμοποιείται για κανένα άλλο σκοπό. ΠΡΟΣΟΧΗ : Το like στο facebook δεν είναι υπογραφή και δεν προσμετράται. Δείτε εδώ : Public Signature List  τις μέχρι τώρα υπογραφές )
Για την έσχατη τους προδοσία και λοιπά εγκλήματα, κατατέθηκαν πάρα πολλές μηνύσεις στις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, αλλά η δικαιοσύνη δεν ενεργοποιήθηκε ακόμα ! Δείτε τα κείμενα των μηνύσεων εδώ  και μερικές άλλες σχετικές κινήσεις εδώ :

Δεν υπάρχουν σχόλια: