ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.13

ΠΑΝΙΚΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ:"ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣXΕΔΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ XΩΡΑΣ"!!!




ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ!!!
Tεράστιο ζήτημα παράβασης στοιχειωδών κανόνων ασφάλειας της χώρας έθεσε από μόνο του για τον ... εαυτό του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος, ομολογώντας ότι έχει "δανειστεί" και πιθανότατα έχει υπεξαιρέσει απόρρητα σχέδια άμυνας της χώρας: Είπε συγκεκριμένα ότι στο σπίτι του έχει αντίγραφα των σχεδίων άμυνας της χώρας, όπως είχε αντίγραφο με την λίστα Λαγκάρντ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος!
Αυτό ομολόγησε ο ίδιος μιλώντας πριν λίγο στην Βουλή, θέτοντας άλλο, μεγαλύτερο ζήτημα: Δεν γνωρίζει ότι απαγορεύεται διά νόμου η διακίνηση εκτός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας των σχεδίων άμυνας της χώρας; Δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ειδικός έλεγχος σε όλους όσους έχουν πρόσβαση σε απόρρητα σχέδια για να μην υπάρχει διαρροή των άκρως απόρρητων σχεδίων εκτός του υπουργείου και μάλιστα έλεγχος για να μην υπάρξει διαρροή σχεδίων με USB;
"Μου λέτε γιατί πήρα αντίγραφο της λίστας στο σπίτι μου. Γιατί να μην το πάρω; Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ.Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;" είπε σε ένα εμβρόντητο Κοινοβούλιο θέτοντας τις βάσεις για μια νέα διαδικασία παραπομπής, βάσει της ίδιας του της ομολογίας.
Η αποστροφή αυτή στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αξιοποιήθηκε αμέσως από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος διαδέχθηκε τον κ. Βενιζέλο στο βήμα της Βουλής.

«Κρατάει αντίγραφο κρίσιμων ζητημάτων για την λειτουργία των αμυντικών σχεδίων της χώρας στο γραφείο του;», έθεσε επιτακτικά το ερώτημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Και ειλικρινά αυτό που με ενοχλεί τόσο δεν είναι ότι παραδέχθηκε πως έχει στοιχεία φωτοτυπημένα της άμυνας, του αμυντικού χάρτη της χώρας αλλά ότι ενώ το έλεγε στη Βουλή από κάτω το κοινό χειροκροτούσε...».

«Σε ποια άλλη χώρα της Ευρώπης θα συνέβαινε αυτό;», έκλεισε την αναφορά του στο θέμα ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: