ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.13

Δεν αποδέχεται το κούρεμα του 25% στην τράπεζα Κύπρου η τρόικα - Αινιγματικές δηλώσεις Σαρρή

Σε αναμονή τίθεται το προς ψήφιση νομοσχέδιο της κυπριακής κυβέρνησης για «κούρεμα» των καταθέσεων άνω των 100 χιλιάδων ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου κατά 22 έως 25%, καθώς αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση των εκπροσώπων της τρόικας με τον υπουργό οικονομικών Μιχάλη Σαρρή.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τρόικα δεν αποδέχεται το κούρεμα κατά 25% στις καταθέσεις της Τράπεζας Κύπρου...
 Όπως μεταδίδει το ΡΙΚ, οι συζητήσεις έχουν διακοπεί και θα ξαναρχίσουν στις 4 το απόγευμα. Ο υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής, απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το κούρεμα της τράπεζας Κύπρου, ενώ τόνισε πως το νομοσχέδιο ενδεχομένως να κατατεθεί σήμερα το βράδυ στη Βουλή.

Ο Κύπριος υπουργός τόνισε ότι τα πράγματα πάνε καλά ωστόσο υπάρχουν δύο με τρία αγκάθια και ελπίζει να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως, χωρίς όμως να διευκρινίσει ποια είναι τα προβλήματα και τι συνέπειες μπορεί να έχουν.

Παράλληά, κυβερνητική πηγή χαρακτήρισε στο SigmaLive κρίσιμη τη συνάντηση λέγοντας πως η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να πεισθεί το ΔΝΤ ότι δεν χρειάζεται αναδιάρθρωση και της Τράπεζας Κύπρου όπως επέμενε αρχικά το ταμείο. Η ίδια πηγή εξήγησε ότι μέχρι χθες το ΔΝΤ εκτιμούσε πως «τα νούμερα δεν βγαίνουν» όσον αφορά το bail in (μετατροπή των καταθέσεων σε μετοχές) για την Τράπεζα Κύπρου, ενώ Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχουν ενστάσεις.

Τα νέα στοιχεία, προστέθηκε από την πηγή, έχουν σταλεί στα κεντρικά γραφεία του ΔΝΤ για επεξεργασία και αναμένονταν η απάντηση, ενώ στη συνάντηση του ΥΠΟΙΚ καταβάλλεται προσπάθεια να πεισθεί το Διεθνές Ταμείο πως «τα νούμερα βγαίνουν». Η κυβερνητική πλευρά φέρεται να εκτιμά πως πιθανόν οι αναλύσεις και τα στοιχεία που θα δοθούν θα γίνουν αποδεκτά από το ΔΝΤ.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα καθοριστούν και τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης, ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση θα γίνουν δηλώσεις του υπουργού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, η συνεδρίαση της ολομέλειας της Κυπριακής βουλής προκειμένυ να κατατεθεί το νομοσχέδιο για την τράπεζα Κύπρου μετατίθεται για την Κυριακή, μετά τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών στις Βρυξέλλες.





καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: