ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.13

Καταγγελία-σοκ για τον Αναστασιάδη από βουλευτή

Ο Κύπριος βουλευτής Ζαχαρίας Κούλιας ζήτησε από τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη να βγει από το προεδρικό Μέγαρο και να μεταβεί στη Μόσχα για διαπραγματεύσεις κατηγορώντας τον παράλληλα οτι όταν ήρθε η Gazprom στη Λευκωσία ο ...
πρόεδρος της Κύπρου αρνήθηκε να τον δει και τον παρέπεμψε στον Μιχάλη Σαρρή. Ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε με στελέχη της Τρόικας με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να φύγουν.
«Δεν βγαίνει τίποτα με το να κάθονται κλεισμένοι στο Προεδρικό τόσες μέρες. Ο Μιχάλης Σαρρής δεν βγάζει αποτέλεσμα στη Ρωσία, οι αποφάσεις είναι πολιτικές. Ο Πρόεδρος της Κύπρου να πάρει το αεροπλάνο και να πάει αμέσως στη Μόσχα» δήλωσε ο βουλευτής κατά την είσοδό του στο κοινοβούλιο όπου ξεκινάει η δραματική συζήτηση για το νέο σχέδιο σωτηρίας της Κύπρου.
Το ΔΗΚΟ ζήτησε τα ονόματα όλων όσων μετέφεραν καταθέσεις στο εξωτερικό και αποκάλεσε απαράδεκτους τους εκβιασμούς εις βάρος της Κύπρου.
Η στάση του Νίκου Αναστασιάδη δείχνει οτι ο Πρόεδρος της Κύπρου δεν ήθελε με τίποτα την Ρωσία στο παιχνίδι




 http://fonaklas.blogspot.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Καθυστερεί σκοπίμως ο βαψομαλλιάς γιά να χαντακώσει την Κύπρο καινα την μετατρέψει σε αποικία χρέους της παράφρονος πλέον Γερμανίας και των μπατίρηδων δορυφόρων της. Γι αυτό το παίζει συγχισμένος και τάχα μου δήθεν προσβεβλημένος από την Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

Ω! ΒΛΑΚΕΙΑ!!
Ο υπουργός οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλης Σαρρής, στις επαφές που θα ξεκινούσαν στην Μόσχα με στελέχη θυγατρικής της Gazprom είχε μαζί του εκπρόσωπο της τρόικας. Όταν αυτό έγινε γνωστό στους ανθρώπους της Gazprom και αμέσως οι επαφές ακυρώθηκαν διότι απλά οι άνθρωποι της Ρωσικής εταιρίας αρνήθηκαν την συζήτηση με αυτούς τους όρους. Ο Σαρρής απάντησε ότι δεν γίνεται και επειδή αρνήθηκαν έμεινε έμεινε ενεός. Ρωτάω: δεν είχαν δίκιο οι Ρώσοι;
Τώρα την μόνη ευκαιρία, που δίνει το Κρεμλίνο αυτή την στιγμή στην Κύπρο, είναι η πρόσκληση σε Αναστασιάδη στην Μόσχα προφανώς χωρίς ανθρώπους της τρόικας.
Ω! Ανοησία!
Ω! Πουλημένοι!

Ανώνυμος είπε...

Δείτε για τον Σαρρή:

http://myblogs.gr/article/paraitisi-tora-se-gay-orgia-sta-katehomena-o-ypoyrgos-poy-ypegrapse-ti-listeia-ton