ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.13

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ "ΝΗΠΙΑΚΑ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ "ΣΩΝΕΙ" ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ... ALEXIS ΕΥΓΕ!!! ΕΙΣΑΙΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ!!

 
Ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην Κύπρο, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι ο κ. Στουρνάρας δεν ακολουθεί τη δική του πολιτική, καθώς η χώρα έχει πρωθυπουργό, ο οποίος έχει την κύρια ευθύνη. Ο κ. Στουρνάρας, πρόσθεσε, δεν λειτουργεί κατά βούληση, αλλά ακολουθεί ένα σχεδιασμό.
Αν τίθεται θέμα επάρκειας του κ. Στουρνάρα, σημείωσε ο κ. Τσίπρας, δεν αφορά τον ίδιο, αλλά την κυβέρνηση, την οποία πρέπει να κρίνει συνολικά ο λαός. Κι ο λαός ξέρει, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση στερείται στοιχειώδους αξιοπιστίας για να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Καλά το πας Αλέξη το πράμα. Εκεί, εκεί στην β' Εθνική, μέχρι να κρυώσει η καφτή πατάτα που ετοίμασαν ο Στουρν. και ο Σαμαρ.
Αλλά μάλλον εκεί θα μείνεις διά παντός, μέχρι να αναδειχθεί η πράγματι αξιόπιστη πολιτική φυσιογνωμία που θα σύρει το κάρρο έξω από τα βοθρολύματα. Το ποιός θα είναι θα το αρπάξει ο ελληνικός λαός αμέσως.