ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.13

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?? ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΡΜΑΔΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Σοκ>Γερμανοί δημοσιογράφοι βλέπουν ρωσικά αεροπλανοφόρα ανοιχτά της Κύπρου!





Γερμανοί δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην Κύπρο κάνουν λόγο για τουλάχιστο 2 ρωσικά αεροπλανοφόρα τα οποία κετευθύνονται με προορισμό την Μεσόγειο, ανοιχτά της Κύπρου!
Τα γερμανικά ΜΜΕ συνδέουν την συγκεκριμένη επιθετική κίνηση της Μόσχας με την πρόθεση του Eurogroup να κουρέψει τις ρωσικές καταθέσεις.
Τα πράγματα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού μετά την αυτοκτονική απόφαση των Ευρωπαίων να τινάξουν στον αέρα το ..παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και η Alpha Bank δήλωσε ανοιχτά την αντίθεσή της στο κούρεμα. Όσο αφορά αυτό που συμβαίνει στην οικονομική επιτροπή της Κυπριακής Βουλής οι πληροφορίες είναι αλληλοσυγκρουόμενες με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Η Μέρκελ μετά την κτηνώδη γκάφα του κουρέματος επιχειρεί να το φορτώσει στην Κύπρο και δηλώνει (Eurogroup) ότι το σενάριο του κουρέματος έχει κλείσει και ρίχνει το μπαλάκι στην κυβέρνηση Αναστασιάδη να κουρευτεί από μόνη της. 
 








Πηγή

 

 

 

Στόλος από ..ψαρόβαρκες με 30.000 Spetsnaz ανοικτα της Κύπρου.



Οι δικές μας «πληροφορίες» λένε άλλα……
Όμως  οι …Γερμανοί δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην Κύπρο κάνουν λόγο για τουλάχιστο 2 ρωσικά αεροπλανοφόρα τα οποία κατευθύνονται με προορισμό την Μεσόγειο, ανοιχτά της Κύπρου!
Τα γερμανικά ΜΜΕ συνδέουν την συγκεκριμένη επιθετική κίνηση της Μόσχας με την πρόθεση του Eurogroup να κουρέψει τις ρωσικές καταθέσεις.
Τα πράγματα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού μετά την αυτοκτονική απόφαση των Ευρωπαίων να τινάξουν στον αέρα τον παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: