ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.13

Η Κύπρος μετά το "ιστορικό Όχι σε όλα" θα καταλήξει στο Ναι στα περισσότερα – Φαιδρός παραλογισμός η απόφαση για την Λαϊκή

Η Κύπρος θα είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που μέσα σε 48 ώρες θα αναδιπλωθεί πλήρως ..

Συγκρίνοντας την πρόταση για haircut στις καταθέσεις άνω ...των 100 χιλιάδων ευρώ και το μοντέλο λύση για την Λαϊκή μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι το haircut στις καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων είναι πολύ λογική λύση σε σχέση...
με την φαιδρή, την παρανοϊκή να σπάσουν σε good και bad bank την Λαϊκή και το κυριότερο να μεταφέρουν τις καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ στην bad bank.
Ποτέ στην νεότερη οικονομική ιστορία οι καταθέσεις δεν έχουν καταλήξει σε bad bank για ένα και μόνο λόγο γιατί οι καταθέσεις είναι υπαρκτές, τα κεφάλαια είναι υπαρκτά.
Η Κύπρος μετά το αψυχολόγητο όχι σε όλα και ειδικά στις καταθέσεις θα υποχρεωθεί εκ των πραγμάτων να συρθεί σε μια λύση που θα περιλαμβάνει haircut στις καταθέσεις πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ και θα αφορά όλες τις τράπεζες.
Αποκλείεται να περάσει η παρανοϊκή λύση να υποστεί μόνο η Λιακή τις συνέπειες και όλες οι υπόλοιπες τράπεζες να είναι αμέτοχες.
Δυστυχώς όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα εξάγονται ορισμένα συμπεράσματα.
1)Στην Κύπρο πολιτικοί και θεσμικές αρχές είναι μαθητευόμενοι μάγοι.
Δεν έχει υπάρξει άλλο ιστορικό προηγούμενο.
2)Οι καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ ορθώς διασφαλίζονται αλλά οι καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ τίθενται υπό αμφισβήτηση.
Είναι προφανές ότι πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί haircut στις καταθέσεις άνω των 100 χιλιάδων ευρώ για όλους.
3)Το μοντέλο λύση της Λαϊκής είναι παρανοϊκό αδιανόητο.
Μόνο ψυχοπαθείς θα μπορούσαν να σκεφθούν μια τέτοια λύση.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: