ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.13

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Η Κύπρος και η μεγάλη αντικαπιταλιστική συνωμοσία

Το νέο σύμβολο αντίστασης των καταθετών όλου του κόσμου είναι ήδη έτοιμο
Ας μην κοροιδεύομαστε άλλο φίλες και φίλοι και οι υπόλοιποι. Νομίζω πως μετά την απόφαση της 16ης του Μαρτίου τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα. To Euro το Group και η Κομισιόν δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα άντρο κομμουνιστών, αναρχικών και γενικότερα φανατικών αντισυστημικών οι οποίοι ύπουλα έχουν δυεισδύσει στα πιο σημαντικά όργανα της Ευρωπαικής της Ένωσης και εδω και χρόνια προετοίμαζαν το σχέδιο που τέθηκε σε εφαρμογή το καταραμένο Σάββατο που μας πέρασε. Μιλώ φυσικά για το κούρεμα των τραπεζικών των καταθέσεων που μοναδικό στόχο έχει να πλήξει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστια του τραπεζικού συστήματος στο οποίο βασίζεται το καπιταλιστικό οικοδόμημα. 
Επικεφαλής του εγχειρήματος αυτού δεν είναι άλλος από την Άνγκελα τη Μέρκελ, η οποία, γεννημένη και γαλουχημένη με τις αξίες του Ανατολικογερμανικού Σοσιαλισμού, περίμενε όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να πάρει εκδίκηση για την κατάρρευση του μπλοκ που αντικατέστησε την εκμετάλευση του ανθρώπου από άνθρωπο με το ακριβώς αντίθετο.
n
Πανοραμική άποψη της αίθουσας συνεδριάσεων του Eurogroup

Όμως, η προσπάθεια των κρυφοκομμουνιστοαναρχικών των Βρυξελλών και του Βερολίνου δεν θα είναι εύκολη. Απέναντί τους έχουν εκατονταδες χιλιάδες κρυφοκαπιταλιστές οι οποίοι έχουν βρει καταφύγιο στην αριστερά και καταλαβαίνουν πως αν το τραπεζικό σύστημα και ο καπιταλισμός καταρρεύσουν θα μείνουν χωρίς αντικείμενο εργασίας και –το χειρότερο– χωρίς καταθέσεις. Βασικό τους αίτημα είναι «Να ξεκινήσει ΤΩΡΑ η κατάρρευση του Καπιταλισμού, αλλά όχι από τις τράπεζες που έχουν τα λεφτά μας». Ήδη σε όλες τις ευρωπαικές πρωτεύουσες, προετοιμάζονται μεγάλες συγκεντρώσεις με κεντρικό σύνθημα «Δεν είμαστε τίποτα κορόιδα».



Από αυτή τη νέα δοκιμασία της Μαρτυρικής της Μεγάλης της Νήσου φυσικά δεν μπορεί να απουσιάζει ο Γιώργος ο Νταλάρας ο οποίος –σύμφωνα με ένα όραμα που είδα την ώρα που ξαναέπαιζα για 1826η φορά τα Angry τα Birds– έχει ετοιμάσει ήδη τις βαλίτσες του και είναι έτοιμος να κατέβει στην Κύπρο προκειμένου να ξανατραγουδήσει για τα δίκαια του Κυπριακού του Ελληνισμού. Όπως είδα στο απολύτως αξιόπιστο όραμά μου, η συναυλία θα δοθεί μπροστα από τα κεντρικά της Τράπεζας της Κύπρου, όπου ο δημοφιλής ταγουδιστής θα τραγουδήσει μεγάλες του επιτυχίες όπως το Παραπονεμένα Ομόλογα, το Επιτόκιο Μπλουζ και πολλά άλλα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: