ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.13

Επεισόδια στην Κύπρο: Τραπεζοϋπάλληλοι προπηλάκισαν βουλευτή- Μάχες με τους αστυνομικούς [βίντεο]

Εκατοντάδες τραπεζουπάλληλοι συγκεντρώθηκαν έξω απο την Βουλή των Αντιπροσώπων. Διαμαρτύρονται έντονα για τα όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την αναδιάρθρωση της Λαϊκής τράπεζας. Με πανό και συνθήματα διαμαρτύρονται για τις αναμενόμενες απολύσεις τους όπως υποστηρίζουν.
«Οχι στη θυσία τραπεζών», αναγράφει το κεντρικό πανό διαμαρτυρίας τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ήδη ανακληθεί άδειες των μελών του αστυνομικού σώματος, καθώς υπολογίζεται ότι ο αριθμός των τραπεζουπαλλήλων αναμένεται να ξεπεράσει τις δυο χιλιάδες ενώ καταφθάνουν απο όλες τις πόλεις.
Επικρατεί έντονος αναβρασμός και είναι εκρηκτικό το κλίμα, ενώ οι διαδηλώτές κατάφεραν σε κάποια στιγμή να σπάσουν τον προστατευτικό κλοιο της αστυνομίας που κρατεί μέτρα ασφαλείας απο το κτήριο της Βουλής των αντιπροσώπων.
Πριν απο λίγο ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, προπηλακίστηκε απο τους διαδηλωτές, ενώ επιχειρούσε να εισέλθει στο κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ακουσε να μυνήματα των διαμαρτυρόμενων και τους υποσχέθηκε ότι θα τα μεταφέρει ενώπιον της Βουλής. Το κλίμα ωστόσο παραμένει τεταμένο, οι διαδηλωτές επιχειρούν να σπάσουν τον κλοιό της αστυνομίας μέλη της οποίας ενισχύονται στην περιοχή
Δείτε το βίντεο:

 nocomments

Δεν υπάρχουν σχόλια: