ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.13

Σε πανικό το τοκογλυφικό ευρωπαϊκό κατεστημένο.




Ξέρεται ποιος είναι ο μεγάλος τρόμος των γερμανοτσολιάδων μας; Το ότι η σύγκριση μεταξύ της συνολικής στάσης τους στους Γερμανούς-τρόικα,  με αυτή των Κυπρίων, είναι δραματικά …ανθελληνική. Γέμισαν την χώρα ξένους γκαουλαιτερ .κομισάριους , ελεγκτές ,παράδωσαν όλη την εθνική περιουσία ,καταστρατήγησαν τελείως το σύνταγμα, μας φόρτωσαν υπέρογκα χρέη-βάρη χωρίς την υποτυπώδη συναίνεση μας, μας τσαλάκωσαν την αξιοπρέπεια με δραματικές επιπτώσεις,  και τώρα λόγω της ομηρίας τους από τις αισχρές κατά καιρούς πράξεις τους από …παιδεραστία,  μέχρι μίζες,  έχουν εξαπολύσει μια  άνευ προηγουμένου παραπλανητική προσπάθεια για να μας εξηγήσουν το πόσο επιπόλαιοι άσχετοι, ανεύθυνοι είναι όσοι πουν ΟΧΙ στους τοκογλύφου- προστάτες. Προτιμούν τον θάνατο γονυπετείς, παρά ..όρθιοι. Αυτή είναι η διαφορά. Το… ανήκουμε στην δύση το μετέτρεψαν….. σε ανήκουμε στους τοκογλύφους.    
Το όχι, της κυπριακής βουλής τείνει να μετατρέψει την Κύπρο από "Κούβα της Μεσογείου", όπως λεγόταν την εποχή των "Αδεσμεύτων" σε "Ισλανδία της Μεσογείου". Κάτω από κάποιες προϋποθέσεις αν δεν αφεθεί στη τύχη του ή σε τυχοδιωκτισμούς, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά όχι μόνο για την Κύπρο αλλά για το σύνολο της ευρωζώνης. "Καθώς ο λαός, από δικό του λάθος, έχασε την εμπιστοσύνη των ηγετών του, δεν μένει παρά να τον διαλύσουν και να εκλέξουν έναν άλλον". H ειρωνική αυτή συμβουλή που είχε δώσει ο Mπέρτολτ Mπρεχτ στους ηγέτες της Ανατολικής Γερμανίας, μετά την εξέγερση του Βερολίνου το 1953, ταιριάζει απόλυτα στο ιστορικό "Όχι" της Βουλής της Κύπρου. Η καγκελάριος Μέρκελ και οι συνοδοιπόροι της -ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο επικεφαλής του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γέρουν Ντάισελμπλουμ, ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο κομισάριος Ολι Ρεν, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ υπέστησαν το "Βατερλώ" τους.
Η απόρριψη του «κουρέματος» στις καταθέσεις από την κυπριακή Βουλή βρίσκεται ψηλά στη θεματολογία του γερμανικού τύπου, ο οποίος έχει ήδη να αναρωτιέται για τα επόμενα βήματα της Λευκωσίας -χωρίς κανένα σενάριο πλέον να παρουσιάζεται ως απίθανο.

Αυτό στο οποίο φαίνεται να συμφωνούν όλοι: Η κρίση έχει... φωτίσει δραματικά τις ευρωπαϊκές ανεπάρκειες στην πολιτική πλευρά της αντιμετώπισης της κρίσης χρέους.

«Υπάρχει η απειλή η Κύπρος να γίνει πειραματόζωο μία πολιτικής που χρειάζεται το ένα πολιτικό δάνειο μετά το άλλο» αποσαφηνίζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. Αν και η εφημερίδα επαναλαμβάνει τη ρητορική περί κυπριακού «πλυντηρίου», δεν έχει ακόμη συγχωρήσει στο Eurogroup την απόφαση της Παρασκευής.
Η Κύπρος «οδεύει στον γκρεμό» γράφει από την πλευρά της η Handelsblatt, λέγοντας πως το κυπριακό κοινοβούλιο «απέρριψε το πακέτο του Eurogroup, ο κόσμος στη Λευκωσία πανηγυρίζει αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί -και στην ανάγκη η χώρα θα στραφεί στη Ρωσία». Η ψηφοφορία, σημειώνει η εφημερίδα, «σημαδεύτηκε από ισχυρά αντιευρωπαϊκές αναφορές.
Μελανά τα χρώματα και στην προσέγγιση της Sueddeutsche Zeitung: «Φυγή στην αγκαλιά της Ρωσίας» είναι ο τίτλος του άρθρου της εφημερίδας για την Λευκωσία, η οποία λέει πως εάν η Κύπρος εγκαταλείψει την Ευρωζώνη και μόνο η Ρωσία την διασώσει, «το νησί θα γίνει φέουδο της Μόσχας». Και τότε, γράφει, «ο αποδιοπομπαίος τράγος έχει ήδη βρεθεί εδώ και καιρό και λέγεται Γερμανία».

«H κυπριακή καταστροφή», γράφει, «είναι πλέον κάτι παραπάνω από οικονομική καταστροφή και έχει μετατραπεί σε πολιτική κρίση».

Kαι η Deutsche Welle (DW) βλέπει «αβέβαιο το μέλλον της Κύπρου» μετά την ψηφοφορία στη Βουλή, λέγοντας πως το Eurogroup είναι ακόμη πρόθυμο να προσφέρει στήριξη ενώ η Λευκωσία κοιτάζει στην πλευρά της Μόσχας.

Λιγότερο ήπια όμως είναι τα όσα γράφει στο άρθρο γνώμης του στην στην ιστοσελίδα της DW ο Μπερντ Ρίγκερτ: Με τίτλο «ώρα για την Κύπρο να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη», ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει «θανάσιμο λάθος» την ψηφοφορία στη Λευκωσία και υποστηρίζει πως ναι μεν υπάρχει χρόνος μέχρι τον Ιούνιο, αλλά ο κίνδυνος πανικού των καταθετών όταν ανοίξουν οι τράπεζες οδηγεί το Eurogroup στην «ανάγκη να αναπτύξει σε κάθε περίπτωση ένα σχέδιο για το πώς μπορεί να αφεθεί μία χώρα να χρεοκοπήσει και να φύγει από την Ευρωζώνη».

Το Spiegel, από την πλευρά του, επικεντρώνεται σε μία άλλη πλευρά της υπόθεσης: Σε άρθρο-ανάλυση με τίτλο «αναμέτρηση στην κυπριακή διάσωση», ο αρθρογράφος Κρίστιαν Ρίκενς υποστηρίζει ότι το θέμα της Λευκωσίας έχει γίνει «δοκιμασία δύναμης» μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κύπρου.

Το ποσό για το οποίο πρόκειται είναι, με τα δεδομένα των προηγούμενων πακέτων, «σχεδόν αμελητέο, αλλά εάν το Eurogroup υποχωρήσει θα έχει γίνει σαφές ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να εκβιαστεί» υποστηρίζει το άρθρο. Όπως και να έχει, τονίζει, «ο χρόνος πιέζει, οι τράπεζες δεν μπορούν να μείνουν κλειστές για πάντα».
 
http://www.ixnos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: