ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.13

ΚΡΑΑΧ στο Χρηματιστήριο Εσπασε η μακροχρόνια στήριξη. Φόβοι για χειρότερα



ΚΡΑΑΧ στο Χρηματιστήριο
Το οχυρό των 872 μονάδων κατέπεσε με πάταγο, η αλλαγή όμως της μακροχρόνιας τάσης εξαρτάται από τη συμπεριφορά της αγοράς κατά τις δυο επόμενες συνεδριάσεις-, οι οποίες χαρακτηρίζονται κρίσιμες. Οι πωλητές επικράτησαν με σχετική άνεση ξεφορτώνοντας βαριά χαρτιά αλλά όχι τράπεζες, οι οποίες παρουσιάζουν εικόνα σταθεροποίησης στα τρέχοντα επίπεδα. Η συμπεριφορά της αγοράς προδίδει φόβο για νέο κύμα μέτρων και βαθύτερη ύφεση καθώς και για την επίδραση της κυπριακής κρίσης στην ελληνική οικονομία. 
Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, τα προβλήματα και τα διαφαινόμενα σκάνδαλα ανησυχούν τους επενδυτές. Η νέα πολιτική και τα ήθη της Ευρώπης δείχνουν ότι η κρίση δεν τελειώνει αλλά υποτροπιάζει και πως σύντομα θα υπάρχουν νέα επεισόδεια...
Η εικόνα στο ταμπλό είναι αιματηρή, το sell-off συνεχίζεται και μάλλον επιταχύνεται, η αγορά παραδίδεται χωρίς αντιστάσεις και δεύτερες σκέψεις. 
Ο Γενικός Δείκτης υποχωρεί κατά 3,76% κινούμενος στις 851 μονάδες, έχοντας χάσει από νωρίς την περιοχή περιοχή μακροχρόνιας στήριξης των 872 μοάδων. Νωρίτερα ο ΓΔ υποχωρούσε πάνω από 4% στις 847,67 μονάδες. 
Ο τζίρος εμφανώς ενισχυμένος ανέρχεται στα 46εκατ. μετά από 3,30 λεπτά συνεδρίασης.
Σημαντικές απώλειες 3,92% καταγράφει ο FTSE-25  υποχωρώντας στις 275 μονάδες,. καλύτερη εικόνα συνεχίζει να παρουσιάζει ο Δείκτης Τραπεζών με απώλειες 0,94% στις 129,89 μονάδες.
Στο ταμπλό η εικόνα έχει επιδεινωθεί με 15 μόλις ανοδικές μετοχές και 121 σε πτώση.. Εξ αυτών άξιες λόγου είναι: 
Intralot στο -14,21%, ΟΤΕ στο -7,7%, ΔΕΗ με απώλειες 11,26% και ΕΧΑΕ με ζημιές της τάξης του 1,14%, η μόνη που βελτίωσε την εικόνα της.
Σταθεροποιητικά κινείται η Πειραιώς που βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ενώ απώλειες 1 και 1,5% καταγράφουν Εθνική και Alpha Bank.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: