ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.13

Έβαλαν Βόμβα στο Τσάκο, αλλά …δεν τον επέτυχαν




Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ στην συμβολή των οδών Ροβέρτου γκαλι και προπυλαίων στην περιοχή της ακρόπολης. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε τσάντα στην είσοδο της κατοικίας του εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκου.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές, ενώ δεν υπάρχουν τραυματισμοί. 
Είχε προηγηθεί στις 20:10 προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». «Δεν είναι φάρσα, στην οδό Ροβέρτου Γκαλι και Προπυλαίων στη βίλα Τσάκου του εφοπλιστή, απέναντι από το Ηρώδειο, θα εκραγεί βόμβα στις 20:30 ακριβώς» είπε ο άγνωστος στο τηλεφώνημά του.
Η περιοχή αποκλείστηκε και απομακρύνθηκε ο κόσμος από την αστυνομία και στο χρόνο που είχε πει ο άγνωστος σημειώθηκε η έκρηξη.
Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες από πυροτεχνουργούς του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.



ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: