ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.13

O Αρτέμη δίνει στεγνά Δημητριάδη



Με καταγγελίες για στημένο παιχνίδι παραιτείται ο πρόεδρος της Τρ. Κύπρου

Σε ευθεία σύγκρουση με το υπουργείο οικονομικών και την πολιτική ηγεσία της Κύπρου οδηγήθηκαν οι τραπεζίτες, σκηνικού που είχε εγκαίρως περιγράψει το Sofokleousin.gr. Μετά τις δηλώσεις Φειδία καιΧατζηγιαννάκη από τη Λαϊκή Τράπεζα έρχεται η παραίτηση του προέδρου της Τράπεζας Κύρπου, Ανδρέα Αρτέμη, ο οποίος διατυπώνει κατηγορίες ότι το σχέδιο συρρίκνωσης των τραπεζών είχει ετοιμασθεί πολύ καιρό πριν  επιβληθεί με απόφάσεις της τρόικας και του Eurogroup.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ο διορισμός διαχειριστή για την τράπεζα, χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί η διοίκηση του συγκροτήματος. Αυτό σε συνδυασμό με την πώληση των παραρτημάτων της τράπεζας στην Ελλάδα και την αναγκαστική ανάληψη του χρέους ύψους 9,2 δισεκατομμυρίων ευρώ της Λαϊκής προς ΕΛΑ από την τράπεζα Κύπρου, οδήγησαν τον κ. Αρτέμη σε παραίτηση. 
 Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου όσο και της Λαϊκής είχαν ταχθεί κατά του κλεισίματος και της εκκαθάρισης τραπεζών και υπέρ της ανακεφαλαιοποίησής τους από τους μηχανισμούς της ΕΚΤ. 
Το Sofokleousin.gr είχε εγκαίρως επισημάνει τη διαφοροποίηση των τραπεζιτών από την ακλουθούμενη κυβερνητική πολιτική και είχαν επισημάνει τους κινδύνους που ενέχουν οι αποφάσεις. Παράλληλα είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι οι ρυθμίσεις που επιβάλλονται τώρα με το μανδύα της τρόικα, αποτελούσαν μέρος ολοκληρωμένου σχεδίου που είχε ετοιμάσει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας.
Ο Ανδρέας Αρτέμη κατηγορεί τόσο τον Πανίκο Δημητριάδη όσο και την πολιτική ηγεσία για μεθοδεύσεις που οδήγησαν σε αυτές τις εξελίξεις. 
Οι ισχυρισμοί αυτοί αφήνουν έκθετο τον κεντρικό τραπεζίτη και τον προκάτοχό του, για την παραασκηνιακή προετοιμασία λύσης στο ημίφως. Έλληνες τραπεζίτες έχουν κατά καιρούς κατηγορήσει επίσης την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου για επικίνδυνα και διαφανή παιχνίδια τα οποία έθεταν σε κίνδυνο την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος της χώρας.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: