ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.13

Ο ΔΙΩΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟ


Αμείλικτα ερωτηματικά για τον ρόλο της ΕΥΠ του κ. Γιώργου Παπανδρέου και του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ προκύπτουν από τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής...

Τα emails καίνε τον κ. Παπακωνσταντίνου καθώς δείχνει πως έδωσε τη λίστα ενώ δεν ήταν υπ. Οικονομικών - Φαίνεται επίσης πως για τη λίστα Λαγκάρντ είχε ενημέρωση και ο Διοικητής της ΕΥΠ, ενώ ο ίδιος το είχε αρνηθεί - Με την κατάθεση των emails ο κ.Διώτης φαίνεται πως βάζει στο κάδρο και τον Γιώργο Παπανδρέου - Τα μέλη της Προανακριτικής συμφώνησαν σε παράταση των εργασιών μέχρι 15 Απριλίου...

Αλληλογραφία – φωτιά με την οποία, όπως δήλωναν πηγές από την Προανακριτική Επιτροπή, προκύπτει ότι... 


Παπακωνσταντίνου, Διώτης, ΕΥΠ και Παπανδρέου ήταν σε ανοιχτή γραμμή από τις 7 Ιουλίου του 2011 – περίπου 10 μήνες από την ημέρα που έφτασε στην Ελλάδα η λίστα Λαγκάρντ – κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή ο Γιάννης Διώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: