ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.13

Ραγδαίες εξελίξεις στην Μεγαλόνησο-Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου


Ραγδαίες εξελίξεις στην Μεγαλόνησο-Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου
Ο πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου, Ανδρέας Αρτέμη υπέβαλε την παραίτησή του  λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι

Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, σε επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών εκφράζει τη διαφωνία του με τους σχεδιασμούς για την ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας, καθώς και την πώληση των παραρτημάτων της, που ετοιμάστηκαν από την κεντρική τράπεζα της Κύπρου, χωρίς να υπάρχει συνεννόηση με το ΔΣ της τράπεζας.

Τη Δευτέρα η κεντρική τράπεζα της Κύπρου ανακοίνωσε ότι διόρισε τον Ντίνο Χριστοφίδη ως Ειδικό Διαχειριστή για την εκτέλεση των μέτρων εξυγίανσης στην Τράπεζα Κύπρου και την Άντρη Αντωνιάδου ως την Ειδική Διαχειρίστρια για την εκτέλεση των μέτρων εξυγίανσης στη Λαϊκή Τράπεζα.

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου είπε, ότι, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ως Αρχή Εξυγίανσης, έχει από σήμερα, Τρίτη, διορίσει τον Ντίνο Χριστοφίδη και την Άντρη Αντωνιάδη ως ειδικούς διαχειριστές για την εκτέλεση των μέτρων εξυγίανσης στην Τρ. Κύπρου και τη Λαϊκή, αντίστοιχα.

Η διοίκηση της τράπεζας φέρεται να μην ενημερώθηκε για το διορισμό του διαχειριστή, ενώ διαφώνησε με την αναγκαστική ανάληψη των 9,2 δισ. ευρώ που χορηγήθηκαν στη Λαϊκή από τον μηχανισμό ELA (Emergency Liquidity Assistance) της ΕΚΤ.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: