ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.13

ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΤΩΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ "ΕΓΛΥΨΕ" ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ..ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ!!


42efdbc702a1ffbc62e00af78b066fcd_XL
Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έχει δώσει, όλους αυτούς τους μήνες, «τα ρέστα» του για να είναι αρεστός στην Τρόικα και να τα έχει καλά μαζί της.
Όσοι τον ξέρουν καλά, λένε ότι σε κάθε συνάντηση με τους δανειστές μας ο Γιάννης Στουρνάρας επιχειρεί να φιλοτεχνήσει το προφίλ του. Φέρεται συχνά να τους λέει… «πόσο καλά τα κάνει όλα ο ίδιος» και “πόσο γρήγορα εξυπηρετεί τα αιτήματα τους» ενώ την ίδια στιγμή δεν διστάζει να καρφώσει ανοιχτά άλλους συναδέλφους του, όπως προσφάτως τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιάννης Μανιτάκη. 
Τώρα οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας ψάχνεται να την κοπανήσει από το Υπουργείο Οικονομικών. Φέρεται να έχει ζητήσει από τον Αντώνη Σαμαρά να τον αντικαταστήσει στο επόμενο ανασχηματισμό.  Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι- όπως βλέπει και ο ίδιος- τα νέα μέτρα που οσονούπω θα επιβάλλει η Τρόικα θα αποτελέσουν την προσωπική πολιτική του «ταφόπλακα». Και όπως και να το κάνουμε, ο κ. Στουρνάρας έχει ουκ ολίγες φιλοδοξίες για τον εαυτό του.
Το πιο συγκλονιστικό όμως είναι αυτό που σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να έχει υπάρξει ως ένα είδος προσωπικής συμφωνίας μεταξύ του Στουρνάρα και της Τρόικας. Λέγεται ότι στις διαπραγματεύσεις οι Τόμσεν και Μόρς επέμεναν για την λήψη νέων μέτρων προκειμένου να καλυφθεί η μαύρη τρύπα των εσόδων που υπάρχει στον προϋπολογισμό. Ο κ. Στουρνάρας όμως κατάφερε- όπως όλα δείχνουν- να μεταθέσει την επιβολή νέων περικοπών για τον Ιούνη. Όταν δηλαδή- σύμφωνα με τον σχεδιασμό του- θα έχει καταφέρει να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο υπουργείο πετώντας από πάνω του την καυτή πατάτα των νέων μέτρων.  Είναι κατά κάποιον τρόπο το… προσωπικό «χατηράκι» που ζήτησε από την Τρόικα ως αντάλλαγμα για την υπακοή που επιδείκνυε όλους τους προηγούμενους μήνες στις απαιτήσεις των δανειστών μας.
Μην πάει όμως το μυαλό σας ότι ο κ. Στουρνάρας ζήτησε το «χατηράκι»- όπως λέγεται- από τους δανειστές μας, για να ελαφρύνει την μέση ελληνική οικογένεια. Το έκανε για προσωπικούς λόγους που για ακόμα μία φορά έχουν να κάνουν με την δική του ανέλιξη.
Και μετά αναρωτιώμαστε αν μας φταίνε οι… Τροϊκανοί.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: