ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.13

Έλληνες μην αυτοκτονείτε. Μείνετε να αγωνιστούμε όλοι μαζί.


Να θυμηθούμε ότι στην Τυνησία ο λαός ξεσηκώθηκε και ανέτρεψε το καθεστώς του Μπεν Άλι με αφορμή την αυτοπυρπόληση ενός μικροπωλητή στον οποίο οι αρχές δεν χορηγούσαν άδεια μικροπωλητού.  Προχθές αυτοπυρπολήθηκε στα Βριλήσσια ένας 50χρονος άνεργος Έλληνας, πατέρας ενός παιδιού (ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπέκυψε),  και όχι μόνο δεν υπήρξε κάποιος ξεσηκωμός, έστω κοινωνική αγανάκτηση, αλλά δεν κινήθηκαν καν οι συμπολίτες του ούτε από τις διπλανές καφετέριες.
pic-0-normΑπό την πλευρά του καθεστώτος, τα καθεστωτικά ΜΜΕ εξαφάνισαν εντελώς το γεγονός προκειμένου να μην υπάρξει πληροφόρηση που θα μπορούσε να σπάσει την εικονική πραγματικότητα στην οποία μας έχουν βάλει και υπάρξει κάποιας μορφής κοινωνική αναστάτωση.
Την ίδια στιγμή το καθεστώς απαλλάσσει τους τραπεζίτες και τα στελέχη των τραπεζών και ταυτόχρονα νομιμοποιεί τη δωροδοκία στο Δημόσιο, αλλά και πάλι κανείς δεν διαμαρτύρεται. Όλα αυτά σηματοδοτούν το τέλος αυτής της ιστορικής κοινωνίας, αν κάτι δεν αλλάξει δραματικά.
Αισθανόμαστε ότι έπρεπε εμείς να κάνουμε αυτή την αναφορά στη μνήμη του συνανθρώπου μας που έφυγε με αυτόν τον τρόπο και απευθυνόμαστε τουλάχιστον σε όσους συνανθρώπους μας  βρίσκονται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και τους λέμε να αποβάλουν κάθε σκέψη να χάσουν τη ζωή τους. Τέτοιας μορφής πράξη δεν την αξίζει αυτό το σάπιο καθεστώς.  Αξίζει μόνο την ανατροπή του.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: