ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.13

Παρασκευή 14 Ιούνη, ώρα 19:00 στην πλατεία Συντάγματος… για τους Ελληνορθόδοξους Μητροπολίτες που έχουν απαγάγει στη Συρία οι σύμμαχοι της Ε.Ε. και συγκυβέρνησης των Γερμανοτσολιάδων! Συρία γερά, φωτιά κι ατσάλι στα σκυλιά των ιμπεριαλιστών!


Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Friends of the Metropolis Aleppo will hold peaceful and silent gathering in support and solidarity for the release of two bishops on Friday 14 June at 19:00 in Syntagma Square, in Athens Greece.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λόγω του τραγικού συμβάντος της απαγωγής των δύο Μητροπολιτών Χαλεπίου, του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτου κ. Παύλου και του Συροιακωβίτη Μητροπολίτου κ. Ιωάννου από ένοπλη ισλαμική ριζοσπαστική ομάδα, εδώ και δύο μήνες, οι φίλοι της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλεπίου θα πραγματοποιήσουν ειρηνική και σιωπηρή συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης για την απελευθέρωση των δύο Μητροπολιτών στις 14 Ιουνίου Παρασκευή και ώρα 19:00 στην πλατεία Συντάγματος. Όσοι θέλουν να συμπαρασταθούν στους...
εναπομείναντες Χριστιανούς της Μητροπόλεως Χαλεπίου και να προσευχηθούν μαζί μας για την απελευθέρωση των Μητροπολιτών μπορούν να λάβουν μέρος στην συγκέντρωση μας.
Για την οργανωτική επιτροπή
Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Γιαπιτζίογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: