ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.13

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΣΑΜΑΡΑΣ:"...ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ... ΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ?"

... Ο γνωστός ΝΤΑΒΕΛΗΣ  της σελίδας μας ξανά βγήκε στο κλαρί ,μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας , και επέστρεψε στο  ΛΗΜΕΡΙ του . Οι φρέσκιοι αναγνώστες της σελίδας μας  κάνοντας κλίκ στον ΝΤΑΒΕΛΗ θα καταλάβουν περί τίνος πρόκειται.
Στο θέμα μας!
ΝΤΑΒΕΛΗΣ...: Ωρέ παιδιά καημένα..... ένα μαντάτο θα σας πω ....μέσα από την Κοπριά .....εκεί δα... στο Μαντρί ....πως το λετε μωρέ εσείς οι φραγκοντυμένοι???....ΜΑΞΙΜΟΥ δεν το λέτε?
Ε! το λοιπόν! ...έβοσκα το κλεψιμέϊκο το ζωντανό, πριν ταχιά το σφάξω .... και τήραγα  αλλά και  γρικούσα  για να περνά η ώρα .....όλα εκείνα τα αλαφιασμένα τομάρια  ... που φώναξε σφυρίζοντας ο τσέλιγκας τσομπάνος  .....εκείνος ο ατζαμής  ... ο ασαμάροτος γαϊδαρος ..... ο γυιός της μαϊμούς ...ο Τσιφλικάς ο ΣΑΜΑΡΑΣ.... Ναι!! τα αλαφιασμένα ζα τον άκουγαν σα κολώνες.... να σκούζει σα γρούν χρονιάρικο.... 
Γιατί?..... Α!!!........... Ο ΠΑΡΑΣ δεν έπιασε τόπο και έσκουζ το μουνουχισμένο κριάρ!! Έσκουζε λέγοντας:
"βγαλτε τα γκεσέμια μας ώξο ...στείλτε τα στην ΕΡΤ .... βγάλτε τα έξω ΤΩΡΑ να σεργιανίσουν στο κλεισμένο το μαγαζί  που ζωντάνεψε.... μηνύστε τους να κάνουν την δουλειά τους .... ο παράς μου είναι στα δισάκια τους..... το συνάφι τους  σήκώσε κεφάλι .... και μηνυει στο πόπολο τα χαϊρια μας.....βγάλτε τα έξω ΤΩΡΑ........"

Δεν υπάρχουν σχόλια: