ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.13

Οι ολιγάρχες έκλεισαν το στόμα της Ελλάδας - βοηθήστε την Ελλάδα!

Το απότομο κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.: της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, έχει έναν συμβολισμό τόσο ισχυρό που μας αναγκάζει να παραβλέψουμε, τούτες τις ώρες, τα παράπονα για τον προκλητικό τρόπο λειτουργίας του εν λόγω οργανισμού του Δημοσίου.


Η φίμωση της ΕΡΤ ισοδυναμεί με φίμωση της φωνής της χώρας. Οι βιαστές τής Ελλάδας έκλεισαν το στόμα της, επιτείνοντας το διεθνή διασυρμό και τον εξευτελισμό της. Οι άγαρμπες κινήσεις και ο συνωμοτισμός τού καθεστώτος άφησαν άναυδους όχι μόνο τον ελληνισμό της οικουμένης αλλά ακόμα και τους ξένους.
Ο βαθύτερος συμβολισμός αυτής της «εκκαθαριστικής» πράξης, προσομοιάζει με την καύση των εντυπωμένων σε βιβλία πνευματικών έργων στη ναζιστική Γερμανία του Αδ. Χίτλερ. Οι δημοκρατικές, κοινωνικές και πολιτισμικές ανάγκες που κάλυπταν οι εκπομπές της ΕΡΤ ξεχάστηκαν μέσα σε μία νύχτα, από την καταστροφική συγκυβέρνηση. Συνεπώς, η διακοπή του σήματος της ΕΡΤ αποτελεί πράξη προσβολής κατά της ελληνικής δημοκρατίας, της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού πολιτισμού.

Δεν υπάρχει άνθρωπος, με δημοκρατικές ευαισθησίες, που να μην αντιλαμβάνεται ότι, αφού ο ρόλος της δημόσια ραδιοτηλεόρασης είναι συνυφασμένος με τη δημοκρατία, η διακοπή μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ υποδηλώνει σοβαρότατο πλήγμα στο δημοκρατικό πολίτευμα.

Επιπλέον, –στην εποχή της πληροφορίας όπου η προπαγάνδα και οι ψυχολογικές επιχειρήσεις είναι τα νέα πολιτικά και πολεμικά εργαλεία που δύναται να χρησιμοποιηθούν από τον αντίπαλο κατά ατόμων, ομάδων, ή εθνών– η φίμωση του Εθνικού Δικτύου Πληροφόρησης αντιτίθεται στους εθνικούς σκοπούς• ενώ, χωρίς υπερβολή, μπορεί να θεωρηθεί προδοτική ενέργεια που υπονομεύει την εθνική άμυνα της Ελλάδας. Τα εθνικά δίκτυα πληροφόρησης ενός κράτους φιμώνονται, ή απενεργοποιούνται, ή πλήττονται μόνο από ξένη εχθρική δύναμη, ή μετά από πραξικόπημα...
Συν τοις άλλοις, η σάπια ολιγαρχία που σφετερίζεται την κρατική εξουσία για λογαριασμό των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων, με το προσωρινό κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης φαίνεται ότι επιδιώκει την επιτάχυνση της διανοητικής ισοπέδωσης της κοινωνίας. Πλέον, όλες οι κοινωνικές κατηγορίες, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές ανάγκες πληροφόρησης που έχουν, θα ενημερώνονται αναγκάστηκα από τον ισοπεδωτικό ιδιωτικό Τύπο των εμπορευόμενων μεγαλοεργολάβων που διαπλέκονται με το αντιδημοκρατικό καθεστώς. Έτσι, στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να εκπέμψει ξανά η νέα ΕΡΤ, οι ξένοι και οι ντόπιοι προπαγανδιστές θα επιχειρούν ανενόχλητοι τον ψυχολογικό πόλεμο για να επιτύχουν περισσότερο εκφοβισμό, περισσότερο διχασμό και περισσότερη ηλιθίωση της ελληνικής κοινωνίας.
Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν προαποφασισμένο και θα υλοποιούνταν από οποιαδήποτε μνημονιακή κυβέρνηση. Όμως ο πραξικοπηματικός τρόπος του κλεισίματος απέδειξε ότι η Ελλάδα κυβερνιέται από αδίστακτους συνωμότες. Οι οποίοι υπακούουν τυφλά στους ξένους εντολοδότες τους, αδιαφορώντας: για το μέλλον, τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ασφάλεια της χώρας.
Η Νέα ΕΡΤ μπορεί να κοστίζει λιγότερο, αλλά θα είναι ακόμα πιο ελεγχόμενη από την κρατική Αρχή. Χωρίς καμία αμφιβολία, το σχέδιο είναι να δημιουργηθεί μία άλλη, απόλυτα Νεοταξική ΕΡΤ η οποία θα στελεχόθει με απόλυτα πειθήνιους υπαλλήλους, χωρίς καμία εξαίρεση.


Εξαιτίας των προαναφερόμενων, όσοι υπέγραψαν την παράνομη πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία ανεστάλη η λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης,  πρέπει να είναι υποψήφιοι κατηγορούμενοι στο ειδικό δικαστήριο που θα συγκροτηθεί αμέσως μόλις αποκατασταθεί το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδας.
Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση και πέρα από τους συμβολισμούς, επειδή ποτέ τα παραδοσιακά μονόδρομα μέσα δεν θα καταφέρουν να γίνουν δημοκρατικότερα από το σύγχρονο αμφίδρομο υπερμέσο ενημέρωσης, γνώσης, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας που ονομάζεται Διαδίκτυο (Internet), καλό είναι οι πολίτες να μάθουν να ενημερώνονται από εκεί. Επιλέγοντας προσεκτικά τις απεριόριστες πηγές της πληροφόρησης.

Οι πολίτες οφείλουν να γίνουν ενεργά μέλη της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Να εξελιχτούν, από απλοί «χρήστες» (users) του Διαδικτύου, σε κυβερνο-πολίτες (cybercitizens ή netizens). Έχοντας  επίγνωση ότι η απρόσκοπτη ροή της πληροφορίας συνδέεται άρρηκτα με την ελευθερία της επικοινωνίας, που με τη σειρά της συνδέεται με τη δημοκρατία. 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: