ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.13

«Ηχηρό χαστούκι στα μάγουλα Βενιζέλου και Κουβέλη»

 
 
«Ο κ. Σαμαράς αντιλαμβάνεται ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και επιδιώκει να πάρει εμπιστοσύνη από τη Βουλή, απ’ όπου θεωρεί ότι έχει κάποιες πιθανότητες, καθώς μέχρι τώρα οι εταίροι του έχουν αποδειχθεί βαστάζοι μιας σκληρής, δεξιάς κυβέρνησης, όπου εκείνοι κρατούν το ρόλο της φιλικής συμμετοχής», ανέφερε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. «Εμείς από τη μεριά μας«, πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης, «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, κινητοποιώντας πρώτα απ’ όλα τον λαϊκό παράγοντα και κηρύσσοντας έναν ανένδοτο αγώνα, για να φύγει μιαν ώρα αρχύτερα η κυβέρνηση και να ηττηθεί μιαν ώρα αρχύτερα η μνημονιακή πολιτική.
Επίσης, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε:
«Αιχμή του δόρατος για αυτόν τον αγώνα είναι το κλείσιμο της ΕΡΤ, καθώς κλείνουν τα μόνα νόμιμα κανάλια στον τόπο, αφού όλα τα όλα λειτουργούν παράνομα και αντισυνταγματικά, με ανανέωση προσωρινών αδειών από το 1995. Η χθεσινή κίνηση Σαμαρά ήταν μια προσπάθεια να κρύψει όπως-όπως τον θρυμματισμό του success story, μετά το φιάσκο με τη ΔΕΠΑ, αλλά και ένα μεγάλο bonus στους ιδιώτες καναλάρχες, προσβλέποντας στην ανταπόδοση εκ μέρους τους με ακόμη μεγαλύτερη στήριξη στο κόμμα του. Ήταν όμως και ένα ηχηρό χαστούκι στα μάγουλα Βενιζέλου και Κουβέλη, οι οποίοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τα επόμενα 24ωρα θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να είναι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα.

Επειδή κάποιοι ανησυχούν ότι θα μείνουν εκτός, άρχισε να κινείται η «μεταγραφική περίοδος»

Επειδή με όλες τις τελευταίες εξελίξεις «μύρισε» εκλογές, η τοποθέτηση του κ. Χρυσοχοΐδη ότι συμφωνεί με την απόφαση Σαμαρά για κλείσιμο της ΕΡΤ, κόντρα στην γραμμή του κόμματός του, δείχνει το εξής: επειδή κάποιοι ανησυχούν ότι θα μείνουν εκτός, άρχισε να κινείται η «μεταγραφική περίοδος». Την ίδια ώρα ο κ. Σαμαράς «τσαλακώνει» τους εταίρους του, τους κηδεύει πολιτικά και τους στέλνει το λογαριασμό των εξόδων για την «κηδεία». Από τη μεριά τους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής, γιατί έχουν κουβαλήσει έμπρακτα όλο το φορτίο της μνημονιακής πολιτικής και είναι απολύτως συνυπεύθυνοι γι’ αυτό. Πάμε δηλαδή σε μία πιθανή εξέλιξη με βασικό πολιτικό δίλημμα: ή κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και πρωθυπουργό τον Σαμαρά ή κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Τσίπρα.

Η επιτάχυνση των εξελίξεων δεν χωράει λογικές του τύπου «καθυστερήστε για να ετοιμαστώ»

Εμείς επιδιώκουμε να γίνουμε πρωταγωνιστική δύναμη ως ένας πόλος αριστερός και αντιμνημονιακός που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, που θα βάλει τέλος σ’ αυτήν τη φρικώδη πολιτική και στο κρεσέντο αντιδημοκρατικότητας που έχει ως κορυφαίο στίγμα τη χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης να πέσει μαύρο στην οθόνη της ΕΡΤ. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι αυτό το μαύρο έπεσε με εντολή Σαμαρά και στήριξη της Χρυσής Αυγής. Η επιτάχυνση πάντως των πολιτικών εξελίξεων δεν χωράει, σε καμία περίπτωση, λογικές του τύπου «καθυστερήστε για να ετοιμαστώ». Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ μας πιέζει να βελτιώσουμε αστραπιαία όλα τα ελλείμματα, όλα τα κενά, όλες τις αδυναμίες. Είναι τέτοιο το μέγεθος της κοινωνικής καταστροφής και της ζημιάς που κάνει στη Δημοκρατία η κυβερνητική πολιτική, που δεν δικαιολογεί καμία επανάπαυση, καμία καθυστέρηση.

Η δυνατότητα για άρση της απόφασης για την ΕΡΤ υπάρχει, όχι όμως και πολιτική βούληση

Η κοινοβουλευτική δυνατότητα να αρθεί η απόφαση για την ΕΡΤ υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει η πολιτική βούληση, ούτε από τη ΝΔ και τον Σαμαρά, ούτε από τον κ. Μεϊμαράκη, τον πρόεδρο της Βουλής, ενώ και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράφει ό,τι του δίνουν. Μπορεί δηλαδή να έρθει αύριο ή το αργότερο μεθαύριο, με γρήγορες διαδικασίες, η πρόταση νόμου για την ΕΡΤ, έτσι ώστε η δηλωμένη πλειοψηφία της Βουλής να ακυρώσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, την Υπουργική Απόφαση που αφορά στην ΕΡΤ και όλες τις έννομες συνέπειες που απορρέουν από αυτά. Να ξανανοίξει δηλαδή η δημόσια τηλεόραση και όλες οι συζητήσεις για την αναγκαία αναδιοργάνωση της, τον εκσυγχρονισμό της κ.ο.κ, αλλά όλα αυτά να γίνουν με την δημόσια τηλεόραση σε λειτουργία. 



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: