ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.13

Οι δωσίλογοι κρατάνε το λύκο απ΄τα αυτιά.

 «Για το ΠΑΣΟΚ τι να σας πω; Για το ήθος της εξουσίας του; Πώς μπορούμε να συνεργαστούμε με ένα κόμμα που όλο του το είναι το έχει στηρίξει στον κρατισμό; Αλλά πάνω απ’ όλα πώς μπορώ εγώ να συνεργαστώ με ανθρώπους, που έχω στείλει στον Εισαγγελέα;»

Σίμος Κεδίκογλου, προεκλογική ομιλία  στη Χαλκίδα, 3 Μάη 2012.
_____________________________

Σε λίγες μέρες το ελληνικό «κράτος» πρέπει να σκάσει 11 δις στ’ αφεντικά, λόγω του PSI, που δήθεν θα μας ελάφρυνε από το δημόσιο χρέος. Να υπενθυμίσουμε, ότι βάσει του PSI οι δωσίλογοι της Αθήνας υπέγραψαν ότι πρέπει  ν’ αποζημιώσουν το τραπεζικό λόμπι του Charls Dalara με 30 δις ευρώ για να καλυφθούν οι–λόγω PSI -λογιστικές ζημιές των τραπεζιτών αυτών, ύψους 7,9 δις...

Θα τα δώσουν μετρητά, ή θα προχωρήσουν σε τιτλοποίηση ομολόγων, δηλαδή θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα ομόλογα με έκδοση νέων ομολόγων υπό την παροχή εγγυήσεων; Κάποιες κακές και...ψιλιασμένες γλώσσες λένε ότι η ΕΡΤ κλείνει έτσι ξαφνικά, είτε για να εξοικονομηθούν τα λειτουργικά της έξοδα, ως μέρος της παραπάνω αποζημίωσης προς τον Charls Dalara, είτε διότι η ΕΡΤ θ’ αποτελέσει την εγγύηση, που θα συνοδεύσει την τιτλοποίηση των ομολόγων.

 Ποιοι κλείνουν την ΕΡΤ, για λογαριασμό των ξένων επικυρίαρχων;

Ένας αδίστακτος, αστοιχείωτος και χαραμοφάης τυχοδιώκτης, που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Ένας τύπος, που είναι έτοιμος να  υποκύψει ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο λόγω χαρακτήρα, αλλά κυρίως διότι τ’ αφεντικά τον βαστούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ απ’τη βουβωνική χώρα κι αυτόν και τα τομάρια που αποτελούν την ηγετική του ομάδα.
Και μόνο τον Παπαπασταύρου να θυμηθούμε, αρκεί.
Ένας άλλος τύπος, κλασσική περίπτωση νευρωτικού χαζο-cellebrity επιπέδου Ρούλας Κορομηλά, ο οποίος το «παίζει» εκπρόσωπος Τύπου, μολονότι γράφει τη λέξη αυγό με δύο «ξ» και παρά το ότι χρησιμοποιεί λεξιλόγιο το πολύ 40 λέξεων.

Κάποιος χρεωκοπημένος, σοφιστικέ τζουτζές της εξουσίας και παρατρεχάμενος του πολιτικού δωσιλογισμού, που παριστάνει τον...αριστερό και που το 1990, επί Οικουμενικής, (άλλη σωτήρια συγκυβέρνηση αυτή!) υπέγραψε το ν/σ, με το οποίο, εν μία νυκτί, εκχωρήθηκαν στους νταβατζήδες οι δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες. Κι ο Βενιζέλος, βέβαια! Όλα αυτά τα υποκείμενα, με τη συνηγορία της Χ. Α και της ΔΡΑΣΗΣ (!), έκλεισαν την ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ είναι το κύκνειο άσμα της πιο χυδαίας, της πιο τυχοδιωκτικής και της πιο εξευτελισμένης πολιτικής τάξης, που οι ξένοι και η ντόπια αστική τάξη τοποθέτησαν στο τιμόνι αυτής της χώρα.

Είναι φανερό ότι ο Σαμαράς και η λούμπεν ακροδεξιά κλίκα του έχουν αντιληφθεί, ότι το τέλος τους έρχεται. Η συγκέντρωση πολλών χιλιάδων λαού έξω απ’ την ΕΡΤ δημιουργεί νέα δεδομένα. Ίσως είναι η πρώτη αυθόρμητη λαϊκή συγκέντρωση, που δεν τόλμησε να διαλύσει ο Δένδιας. Ο λόγος είναι απλός: Σε περίπτωση, που οι πραιτωριανοί χτυπήσουν τον κόσμο έξω απ’ την ΕΡΤ, οι εξελίξεις θα’ ταν απρόβλεπτες κι ο νοών νοείτω.

Όμορφη η σκηνή με το κάψιμο της σημαίας της ΕΕ στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής. Οι αυταπάτες υποχωρούν. Ο κοινωνικός αυτοματισμός δε φαίνεται να περνάει κι οι δωσίλογοι μάλλον την πάτησαν: Κρατάνε το λύκο απ΄τα αυτιά. Κι όταν κρατάς ένα λύκο απ΄τα αυτιά, όπως λένε κι οι Τεξανοί, "την πάτησες":΄Δε γίνεται να τον αφήσεις, διότι θα σε κάνει κομμάτια, απ'την άλλη όμως, δε γίνεται  να τον κρατάς και για πάντα ...

ΥΓ. Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!

askordoulakos
 
 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΗΛΙΘΙΕ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??????????

Ανώνυμος είπε...

οχι ...αλλα αυτη ειναι το δεκανικι της επερχομενης καταστροφης.....
τι δουλει εχουμε ρε με τους επιγονους των δωσιλογων...