ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.13

''ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ''...

...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Στην πρώτη γραμμή της διεθνούς ειδησεογραφίας βρίσκεται και σήμερα ο «αιφνίδιος θάνατος» της ΕΡΤ με τα περισσότερα ξένα ΜΜΕ να συνδέουν το λουκέτο στην ελληνική δημόσια ραδιοτηλεόραση με την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης...
να ακολουθήσει πιστά τις επιταγές της τρόικα και να εφαρμόσει το μνημόνιο.
Δημοσίευμα του Spiegel περιγράφει με τον πιο δραματικό τρόπο τις εικόνες που κάνουν καθημερινά το γύρο του κόσμου, φιλοξενώντας ταυτόχρονα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις διαδηλώσεις.

«Απεργίες στην Ελλάδα: Κάτω η χούντα». Κάπως έτσι διαδηλώνουν, κρατώντας πλακάτ με ηχηρά μηνύματα, χιλιάδες Έλληνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης», αναφέρει το περιοδικό.

«Τα συνδικάτα κήρυξαν απεργίες με αφορμή την ΕΡΤ, οι οποίες στη συνέχεια πήραν μαζικό χαρακτήρα και εξελίχθηκαν σε πορείες κατά της λιτότητας», συνεχίζει.

«Τα πάντα στη χώρα έχουν παραλύσει. ''Κάτω η χούντα'' γράφουν στα πλακάτ οι διαδηλωτές, ενώ οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αγνοώντας τις υποδείξεις της κυβέρνησης εξέπεμπαν το σήμα μέσω του ίντερνετ».

«Η αντίδραση από τον υπουργό Οικονομικών δεν άργησε να έρθει, καθώς ο κ. Στουρνάρας μέσω ενός e-mail, το οποίο φέρεται να υπογράφει σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, ζήτησε τη διακοπή της αναμετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ από τα μέσα ενημέρωσης, ειδάλλως θα προχωρήσει σε κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία».

Το περιοδικό κάνει εκτενή αναφορά και στο «μπλακ άουτ» των media στην Ελλάδα. «Η χώρα βρίσκεται σε πλήρη συσκότιση, καθώς η απεργία στα ΜΜΕ μπλοκάρει την κάλυψη των ραγδαίων εξελίξεων».

Και καταλήγει: «Πολλοί είναι οι Έλληνες, κυρίως δημόσιοι υπάλληλοι, που βλέπουν το κλείσιμο της ΕΡΤ ως ένα... προειδοποιητικό σημάδι», φιλοξενώντας μαρτυρίες απλών πολιτών που εκφράζουν τη δική τους γνώμη για τα γεγονότα που φαίνεται να τους ξεπερνούν! 
 
 
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: